adscode
adscode

12. Kitap Şenliği'nde 12 Ünlü Yazar Çevre'de

17-18-19 Aralık 2014 tarihlerinde gelenekselleşen Kitap Şenliği'nin 12.si ÇEVRE KOLEJİ’nde gerçekleşecek. Bu seneki şenliğin teması "Kitapla Aydınlanır Gelecek".

12. Kitap Şenliği'nde 12 Ünlü Yazar Çevre'de
Etkinlikler
Çevre Koleji öğrencileri,  bilişim teknolojilerinin domine olduğu, internetin vazgeçilmez olarak görüldüğü günümüzde, kitap okumayı unutmuyor.  Birbirinden ünlü isimlerin katılacağı bu şenliği her yıl büyük bir sabırsızlıkla bekliyor. Ünlü tarihçi ve yazar İlber ORTAYLI’nın onur konuğu olarak katılacağı şenlik renkli ve güncel söyleşilere ev sahipliği yapacak.

12. ŞENLİKTE 12 ÜNLÜ YAZAR
Bu tarihler arasında öğrenciler, severek kitaplarını okudukları yazarlarla söyleşilere katılarak atölye çalışmaları gerçekleştirecekler. “ İLBER ORTAYLI, FEYZA HEPÇİLİNGİRLER, GÜLTEN DAYIOĞLU, AYTÜL AKAL, TÜLİN KOZİKOĞLU, NAZAN TACER, SARA  ŞAHİNKANAT, RIFAT BATUR, BETÜL AVUNÇ, GÖRKEM YELTAN, MUSTAFA KEMAL ULUSU, CHRİSTOPHER SHEEN”  gibi ünlü isimler; yazarları oldukları kitapların öykülerini, çıkış noktalarını, "Kitapla Aydınlanır Gelecek" teması üzerine fikirlerini ve imzalı kitaplarını Çevre Koleji öğrencileri ile paylaşacaklar.

Yayınevleri Kitaplarıyla Geliyorlar
Çevre Koleji  12. Kitap Şenliği'nde onlarca kitap evi stantlarını kuracak ve çeşitli  yaş gruplarına yönelik yayınlarını okurlarla buluşturacaklar. Bu yayınevlerinden bazıları:  Yapı-Kredi, İş Bankası , Uçan Balık, Can, Mavi Bulut, Tudem, Altın Kitaplar, Beyaz Balina, Kırmızı Kedi, Alfa, Okur Yazar, Red House, Caretta, Cumhuriyet, Detay,O2,Oxford, Macenta...

Kitapla Aydınlanır Gelecek...
12.si gerçekleşecek olan Kitap Şenliği'nin teması kapsamında,  Çevre Koleji Erenköy Kampüsünde büyük panolar oluşturuldu. Burada  tüm Çevre Ailesi  neden okuduğunu, okumanın onlara kazandırdığı değerleri küçük notlar halinde paylaşarak farklı deneyimleri yine okuyarak kazanma şansına sahip oldular.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)