adscode
adscode

14. Kitap Şenliği'nde 14 Ünlü Yazar Çevre'de

Çevre Koleji, geleneksel “Kitap Şenliği”nin bu yıl 14.sünü 12-13-14 Aralık tarihlerinde Çevre Koleji Erenköy kampüsünde gerçekleştiriyor. Birçok ünlü yazar ve yayınevinin katılacağı şenliğin teması “Hayallerden…

14. Kitap Şenliği'nde 14 Ünlü Yazar Çevre'de
Etkinlikler
Çevre Koleji her yıl olduğu gibi bu yıl da, kitap dünyasıyla buluşmanın ve yeni yazarlar tanıyacak olmanın heyecanıyla 14. “Kitap Şenliği”ni düzenlemeye hazırlanıyor. 12-13-14 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek “Kitap Şenliği”nin onur konuğu ise usta şair Ataol Behramoğlu olacak.

Öğrencilerle yazarları buluşturarak öğrencilerde kitap okuma alışkanlığı konusunda farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen Kitap Şenliğine “AHMET ÜMİT, İNCİ ARAL, SÜLEYMAN BULUT, BÜŞRA KÜÇÜK, HAFİZE ÇINAR GÜLER, CİHAN DEMİRCİ, GÖRKEM ARSOY, BURCU AKTAŞ, NAZ AYDEMİR AKYOL, DEFNE ONGUN, GAMZE ÖZKAN, GÖNÜL SIMPSON, BUKLE ÜNALDI” gibi ünlü yazarlar da katılım sağlayacak.

Geleneksel Kitap Şenliğinde, değerli yazarların yanı sıra Yapı Kredi, İş Bankası, Can, Doğan Egmond, Kırmızı Kedi, Tudem, Mavi Bulut, Red House, O2, Beyaz Balina, Alfa Everest Artemis, Okuryazar, Altın Kitaplar gibi birçok ünlü yayınevi de çeşitli yaş gruplarına yönelik yayınlarını okurlarıyla buluşturacak

Şenlikte anaokulundan lise seviyesine kadar öğrenciler kendi yaş gruplarına göre 3 gün boyunca, kitaplarını severek okudukları yazarlarla söyleşilere katılacaklar. Yazarlar, şenlik kapsamında “Hayallerden Hayatlara” teması üzerine Çevre Koleji öğrencileriyle söyleşilerini gerçekleştirmenin yanında kitap imza etkinliğiyle de öğrencilerimizin coşkularını paylaşacaklar.




Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)