adscode
adscode

15-16 Kasım, Eğitim için Google Zirvesi İstanbul’da

Hisar Okulları sunar: Eğitim için Google – İstanbul Zirvesi – 15-16 Kasım

15-16 Kasım, Eğitim için Google Zirvesi İstanbul’da
Etkinlikler
Hisar Okulları, teknolojinin etkin kullanıldığında tüm okul toplumu için eşsiz fırsatlar ve deneyimler sunduğuna inanır.  Bu doğrultuda, son 4 yıldır yürüttüğü BYOD ve 1:1 projeleri ile ilgili bilgi ve deneyimlerini çeşitli platformlarda paylaşmış ve bu konuda önemli adımlar atmıştır. Teknoloji eğitim programlarına destek verecek şekilde yapılandırıldığında öğrencilerin 21. Yüzyıla uygun beceriler kazanmasını sağlamakta ve onları bu konuda desteklemektedir.

Hisar Okulları olarak, eğitimde teknoloji kullanımı konusunda önemli bir adım daha atıyoruz. The EdTech Team ile işbirliğine giderek dünyada değişik ülkelerde düzenlenen Eğitim için Google Zirvesi’ne (Google for Education Summit) evsahipliği yapıyoruz. Eğitim dünyası için yeni fırsatlar ve deneyimler  sunacağına inandığımız bu etkinlik Türkiye’de ilk kez düzenlenecek ve 15-16 Kasım 2014 tarihleri arasında kampüsümüzde gerçekleşecek.
Google Classroom, Google Apps, YouTube for Schools gibi uygulamaların tanıtımlarının yanısıra Türkiye’den farklı okullarının bu konudaki deneyimlerinin de paylaşılacağı bu dinamik etkinlikte katılımcılar eğitim alanındaki son teknolojik uygulamaları yakından inceleme fırsatı bulacaklar.

Her biri alanında uzman ve Google tarafından sertifikalandırılmış eğitimcilerin ve konuşmacıların katılımı ile interaktif bir şekilde düzenlenecek ve iki gün sürecek olan zirvede katılımcılar K-12 düzeyinde öğrenmeyi destekleyen Google Uygulamaları’nın kullanımı hakkında detaylı bilgiye sahip olacaklar, ayrıca dünyadan örnek çalışmalar hakkında daha fazla bilgi alabilecekler. Eğitimciler, okul yöneticileri ve bilgi teknolojileri ekiplerinin katılımı öngörülerek çok yönlü olarak kurgulanmış olan program katılımcılar için etkin bir networking ortamı da sunuyor.   

Ana konuşmalarda simultane çeviri olanağının sunulacağı zirveye katılım ve detaylı bilgi içinhttp://tc.gafesummit.com/ adresini ziyaret edebilir, etkinlikte yer alacak konuşmacılarahttp://tc.gafesummit.com/presenters adresinden ulaşabilirsiniz.
Zirve öncesinde 14 Kasım tarihinde ise Google Eğitimcisi olmayı hedefleyen katılımcılar için bir günlük “GET Authorized Bootcamp” workshop düzenlenecektir. Google’ın eğitim ve öğrenim alanında yaratıcı kullanımı üzerine heyecan verici fikirlerin paylaşılacağı ve uygulamalı aktivitelerin yer alacağı etkinlik ile ilgili ayrıntılı bilgihttp://tc.gafesummit.com/pre adresinden alınabilir.



 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)