adscode
adscode

17 Yaşındaki Genç Instagram’ı Altüst Etti

Sosyal medyada en çok kullanılan uygulamalar arasında bulunan Instagram’ın açığını yakalayarak yazdığı programla günde 1000 dolar para kazanan 17 yaşındaki dahi genç yeni açıklamalarda bulundu.

17 Yaşındaki Genç Instagram’ı Altüst Etti
Sosyal Medya
Instagram’ın da dikkatini çeken bu uygulama ile birlikte şirketle Been arasında gerçekleşen toplantı; hukuk savaşının başlangıcı olabilir.

Sadece akıllı telefonlar ve tabletler kullanılarak fotoğraf yüklenmesine onay veren Instagram’ı zor durumda bırakan 17 yaşındaki Caleb Benn, yazdığı bir program sayesinde kullanıcıların bilgisayarlarını kullanarak Instagram’a fotoğraf yüklemesinin yolunu buldu.

35 milyar dolar değerindeki şirketi adeta by-pass eden Benn, 4.99 dolar fiyatla kullanıma sunduğu programdan günde 1000 dolar kazanıyor.

Bu olay; beklenenin üzerinde bir başarı yakalayan fotoğraf uygulaması Instagram’ın yöneticilerinin de dikkatini çekti. Geçen günlerde Benn ile bağlantıya geçen bir şirket yetkilisi, programın Instagram’ın kullanım koşullarını ihlal ettiği gerekçesiyle yeniden düzenlenmesini talep etti.

Şirketin teklifini geri çeviren Benn ile konu hakkında yorum yapmaktan kaçınan Instagram arasında olası bir hukuk savaşının başlayabileceği söyleniyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)