adscode
adscode

2. Radyo Oskarları Ödülleri oylaması1 Nisan'da başlayacak

Radyoculuk alanında 20 branşta verilecek 2. OYDAR Radyo Oskarları Ödülleri için oylama 1 Nisan'da başlayacak.

2. Radyo Oskarları Ödülleri oylaması1 Nisan'da başlayacak
Kültür Sanat
Radyoculuk alanında 20 branşta verilecek 2. OYDAR Radyo Oskarları Ödülleri için oylama 1 Nisan'da başlayacak. Ödül töreni, 6 Mayıs'ta Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda yapılacak.

Fonex Kozmetik'in sponsorluğunda Beykoz Belediyesi, İyi İşler ve Ulusal Radyo Platformu'nun (OYDAR) katkılarıyla müzik sektörüne katkıda bulunan radyocuları teşvik etmek ve başarıları ödüllendirmek amacıyla düzenlenen 2. OYDAR Radyo Oskarları Ödülleri, Beykoz Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde tanıtıldı.

Toplantıya, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, Ulusal Radyo Yayıncıları (URYAD) Derneği Başkanı İlhan Uzundurukan, Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) Başkanı Yusuf Gürsoy, OYDAR Genel Koordinatörü Erkut Aktaş, sanatçılar Hakan Peker, Görkem Durmaz, Muhammet Türkmen, Abdullah Şahin, radyoların temsilcileri ve sanatçılar katıldı.

OYDAR Genel Koordinatörü Erkut Aktaş, toplantıda yaptığı konuşmada, 2. OYDAR Radyo Oscarları ile Türkiye'nin en büyük ödül töreni organizasyonu olarak yeniden yola çıktıklarını söyledi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)