adscode
adscode

2016 Sezonu Saç Modası ve Saç Modelleri

2016 sezonuna hangi saçlar trend diye merak ediyorsanız sizi daha fazla merakta bırakmamak için bu yazımızda 2016 sezonu saç modası ve saç modellerini inceleyerek size bilgi vereceğiz.

2016 Sezonu Saç Modası ve Saç Modelleri
Türkiye'den Haberler
2016 sezonuna hangi saçlar trend diye merak ediyorsanız sizi daha fazla merakta bırakmamak için bu yazımızda 2016 sezonu saç modası ve saç modellerini inceleyerek size bilgi vereceğiz. Geçen sezonun trendlerini ve saç modasını unutun. Bu sezona damga vuracak saç modelleri geçen sezona göre çok daha farklı modeller. Bakalım bu sezonun trendleri ve saç modelleri nelermiş :)

Saç Modelleri

Geçen sezon trend olan cafcaflı saç renkleri ve kesimleri artık moda bile değil. Özellikle geçen sezona damgasını buran asimetrik saç kesimleri bu sezon pek tercih edilmeyecek. Bizi bekleyen 2016 sezonu doğal olan her şeyin moda olacağı bir sezon olacak. İşte size önerebileceğimiz saç modelleri!

Topuz Modelleri

Acil durumlarda ve kısıtlı zamanda kurtarıcı bir model olarak bilinen topuz modelleri bu sezon daha modern ve zarif varyasyonlarla karşımıza çıkıyor. Özellikle düşük topuz modelleri ve dağınık topuz modelleri gibi doğal ve aynı zamanda da şık görünen saç modelleri bu sezon oldukça revaçta olacak. Tabi topuz modelleri denildiğinde aklınıza sadece bu iki saç modeli gelmesin. Topuz modellerinin bir çok varyasyonu ve model seçeneği bulunmaktadır. Kısa saçlara bile sahip olsanız uygulayabileceğiniz harika topuz modelleri var !

Saç Modeli Önerisi

2016 sezonu için saçlarınızda köklü bir değişiklik yapmayı ve görünüşünüzü kökten değiştirmeyi düşünüyorsanız size önereceğim ilk model kısa saç modelleri olacaktır. Biliyorum bir kadın için saçlarını kestirmek hatta kısa bir modele kestirmek gerçekten verilmesi en zor kararlardan birisidir. Ancak inanın cesaretinizi toplayıp kestirdiğinizde belki bir kaç gün alışma sürecinden dolayı çok sıkıntı yaşayacaksınız ancak daha sonra ne kadar doğru bir karar verdiğinizi görecek ve kısa saçlarınızdan hiç bir zaman vazgeçemeyeceksiniz.

Gelin Saç Modelleri




Sezon değişince genelde moda ve trendlerde köklü değişiklikler olur. Hiç bir zaman bir önceki sezonun modası kendini yinelemez. Bu uzun yıllardır sadece gelin saç modelleri için geçerli olmayan bir durumdu. Çünkü trendler hangi saç modelinin yanında olursa olsun gelinler saçlarını hep alımlı ve abartılı olan büyük topuz modellerinden birini yaptırırdı. Yıllardır topuz modelleri gelinlerin ilk tercihi olan saç modelleri arasında yerini korumuştu ancak bu sezon durum böyle olmayacak. Eğer bu sene gelin olacaksanız daha doğal gelin saçı modellerine yönelmelisiniz. Tavsiye isterseniz açık gelin saçı modelleri veya dağınık topuz gibi doğal saç modelleri mutlaka düşünmeniz gereken gelin saç modelleri arasında.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)