adscode
adscode

24 bin lira ödüllü zeka oyunları yarışması 5 Ekim'de

İnsanlarımızın düşünme, mantık yürütme ve problem çözme alışkanlıklarını ve yeteneklerini artırmaya katkıda bulunmak amacıyla Türkiye Zeka Vakfı tarafından düzenlenen “OYUN 2016”ya yaş ve eğitim sınırlaması…

24 bin lira ödüllü zeka oyunları yarışması 5 Ekim'de
Etkinlikler
İnsanlarımızın düşünme, mantık yürütme ve problem çözme alışkanlıklarını ve yeteneklerini artırmaya katkıda bulunmak amacıyla Türkiye Zeka Vakfı tarafından düzenlenen “OYUN 2016”ya yaş ve eğitim sınırlaması olmadan dileyen herkes katılabiliyor.

Bu yıl toplam ödül 24.000 TL.

Her yıl binlerce kişinin yarıştığı; ODTÜ, Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK’ın desteklediği “OYUN 2016” Türkiye 21. Zeka Oyunları Yarışması, 5 Ekim 2016 Çarşamba günü (bu gece) web sitesi (oyun.tzv.org.tr) üzerinden online olarak başlayacak ve 12 Ekim’e kadar devam edecek.

Yarışmanın soruları, hem ülkemizde hem de yurt dışında zeka, matematik, mantık soruları ve oyunlarıyla tanınan Türkiye Zeka Vakfı Başkanı Emrehan Halıcı tarafından hazırlanıyor.

Yarışma; 2 (iki) aşamada gerçekleştirilecek sınavlardan sonra 24 Aralık 2016 Cumartesi günü yapılacak final sınavı ve ödül töreni ile son bulacak.

Eleme Sınavı sorularından bazıları şöyle:


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)