adscode
adscode

3001 Koduna Mahkum Edilmiş Memur Adaylarının Çağrısı

2014 Eylül ayında KPSS ye giren Ön Lisans (3001 KODU) mezunları Nisan ayında daha adil bir atama bekliyor.

3001 Koduna Mahkum Edilmiş Memur Adaylarının  Çağrısı
ÖSYM

''2014 Kpss sınavına önlisanstan giren 800 bin'e yakın gencin büyük çoğunluğunun bölümünden alım yapılmamakta ve bu nedenden dolayı 3001(Herhangi bir önlisans programından mezun olmak) koduna mahkum olmaktadırlar.Özellikle sınavda yüksek puan alan ve normal şartlarda atanması gereken çoğunluk daha önceki atamalarda 3001'e açılan ve hiçbir teknik bilgi gerektirmeyen vhki,bilgisayar işletmeni,sekreterlik gibi kadroların belli başlı bölümlere kaydırılmasıyla aldıkları yüksek puanlara rağmen kasım atamasında karanlık bir tabloyla yüz yüze bırakıldılar ve nisan içinde aynı korkuyu yaşamaktalar.Hiçbir vasıf gerektirmeyen ve adaletin sağlanması emek verenin,yüksek puan alanın atanması için 3001 koduna ayrılması gereken bu kadroların belli bölümlere kayrılmasına ve sınava giripte bölümünden alım olmayan binlerce gencin mağdur edilmesine,arka plana itilip yokmuşlar gibi davranılmasına bir anlam veremiyoruz.

 
Siz değerli yetkili ve ilgilerden nisan ayında yapılacak merkezi atamada kurumunuz içinde açılacak teknik bilgi gerektirmeyen önlisans kadrolarını 3001 koduna ayırmanızı ve kasımda yaşanan mağduriyetin bir daha yaşanmaması,nisanda daha adaletli bir atama dönemi yaşanması adına katkıda bulunmanızı bekliyoruz.
 
Saygılarımızla
Yüksek puan almasına rağmen kasımda atanamayan 3001'ciler.''
 

''Bizler, 2014 Eylül ayında KPSS'ye giren ÖN LİSANS(3001 KODU) mezunlarıyız.
Sınava hazırlıkta ciddi emekler verip stres çekmemize rağmen Kasım ayındaki memur alımlarında, tabiri caizse hüsrana uğratıldık. Bu durum bizi KPSS adına ciddi bir umutsuzluğa sevk etti. Çünkü, önceleri az da olsa kadro verilen 3001 ÖN LİSANS koduna yalnızca ''20'' kişilik kadro açıldı! 
3001 ÖN LİSANS KODU, bütün ön lisans mezunlarının tercih yapabileceği bir koddur ve ön lisans mezunlarının arasında bu kodu kullanmak zorunda olan ciddi bir sayıda(yaklaşık 200 BİN KİŞİ) arkadaşımız bulunmaktadır.
Bu kodu kullanmak zorunda olan arkadaşlarımız , kendi bölümlerinden alım olmayan ya da ''alansız ön lisans diploması'' sahibi kişilerdir. Bu arkadaşlarımız sınavda iyi puan almalarına rağmen çok az kadro verilerek mağdur edilmektedirler.
Biz, 3001 KODUNA MAHKUM EDİLMİŞ MEMUR ADAYLARI olarak değerli kurumunuzdan yardım istiyoruz ve MEMUR, VHKİ, Bilgisayar İşletmeni, Sekreter vb. ''teknik bilgi gerektirmeyen'' kadrolarınızda 3001 ÖN LİSANS KODU'na ağırlık verilmesini talep ediyoruz. Bu konuda yapacağınız hakkaniyetli desteklerinizi ümitle bekliyor ve gereğinin yapılmasını arz ediyoruz.


Saygılar, iyi çalışmalar.''


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    2 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (2)