adscode
adscode

4. BASIN ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULUYOR

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin geleneksel 4.Basın Ödülleri bu akşam sahiplerini buluyor.

4. BASIN ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULUYOR
Türkiyeden Haberler
Türk yazılı ve görsel medyasının önemli isimlerinin yanı sıra Türkiye’nin farklı illerinden Cemiyet Başkanlarının da katılacakları gecede ünlü sanatçı Yeşim Salkım sahne alacak.
Yarın akşam Şirehan Hotel’de düzenlenecek gecede, 2017 yılının en başarı isimlerine ödülleri törenle verilecek. Dereceye girenlere plaketin yanı sıra ödül olarak fotoğraf makinası, dizüstü bilgisayar ve cep telefonu verilecek.
TÜRK MEDYASI GECEDE BULUŞUYOR
Gecenin bir başka özelliği ise, Türk yazılı ve görsel medyasından, alanında en başarılı isimler, Gaziantepli meslektaşlarıyla buluşacak.
Hürriyet Gazetesi’nde bir dönem Genel Yayın Yönetmenliği de yapan ve halen bu gazetede yazar olarak mesleğini sürdüren Sedat Ergin, Milliyet Gazetesi Eğitim Editörü ve Yazarı Abbas Güçlü, Fox TV Çalar Saat Programı’nın sunucusu Gazeteci İsmail Küçükkaya, Star Haber Genel Yayın Yönetmeni ve  Ana Haber Sunucusu Nazlı Çelik ve Milat Gazetesi Yazarı Sabiha Doğan da bu önemli gecede meslektaşlarıyla beraber olacak. Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat ve Sabah Gazetesi Ankara Yayın Yönetmeni Osman Altınışık ta geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Gaziantepli meslektaşlarıyla buluşmak için gecede yer alacak. Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Ali Dim, RATEM Başkanı Yusuf Gürsoy ve farklı illerin Gazeteciler Cemiyet Başkanlarının da katılacağı gecede, sektörle alakalı hizmet veren bazı üst düzey bürokratlar da davetli olarak yerini alacak.
YEŞİM SALKIM SAHNE ALACAK
GGC’nin Basın Ödülleri Gecesi’nde bu yıl, önceki yıllardan farklı olarak ünlü bir sanatçı da olacak. Sanatçı Yeşim Salkım ödüllerin sahiplerini bulmasının hemen ardından sahne alarak, geceye katılan davetlilere unutulmaz bir müzik şöleni yaşatacak. Gecenin sunuculuğunu manken ve sunucu Dilay Korkmaz ve İlker Kurt birlikte yapacak.
AY: “GGC OLARAK BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
GGC Başkanı İbrahim Ay, Basın Ödülleri Gecesi’nin her yıl ayrı bir heyecana sahne olduğunu belirterek, “Bu yılda yarışmamıza katılım yüksek düzeyde oldu. Bu önemli gecenin bir başka önemli özelliği, meslektaşlarımızın aileleriyle bu gece ye katılıyor olması. Yıl boyunca cefa çeken, zor koşullar altında görev yapan arkadaşlarımızın, değerli eşleriyle birlikte, gönüllerince eğlenmesini arzu ettik. GGC camiası olarak biz büyük bir aileyiz. Mesleğimizin duayenlerini de ağırlayacağımız bu gecede, ailece güzel dakikalar geçirmek istiyoruz. Bu düşünceden hareketle değerli sanatçı Yeşim Salkım bizlerle olacak. Tüm meslektaşlarımı eşleriyle birlikte bu geceye davet ediyorum. Yarışma heyecanı yaşayan arkadaşlarıma da şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Olay Medya

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)