adscode
adscode

4+4+4 eğitim sistemi devam edecek!

Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 4+4+4 eğitim sisteminin sonuçlarının yeni alınmaya başladığını belirterek, “Dolayısıyla değiştirmek için bakanlığımızda bir çalışma yapılmamaktadır.“ dedi.

4+4+4 eğitim sistemi devam edecek!
Eğitim
Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz,  Karahan Tüneli´nin hizmete açılması dolayısıyla Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile birlikte Malatya´ya gelerek Vali Mustafa Toprak´ı makamında ziyaret etti.  
 
Valilik şeref defterini imzalayan bakanlar daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulundular. Malatya´nın eğitimde Türkiye´de iyi bir yerde olduğunu, daha yapacakları çok iş olduğunu belirten Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, bir gazetecinin, eğitim sistemi ve sözleşmeli öğretmen uygulamasını sorması üzerine, 4+4+4 eğitim sisteminin ilk mezunlarının bu yıl alındığını anımsattı. Eğitimin yaşayan bir olgu olduğuna dikkati çeken Yılmaz, "Daha iyiye, daha mükemmele gitmek için bir çalışma yapılması lazım. Bu sistemin (4+4+4) sonuçlarını yeni aldık. Dolayısıyla değiştirmek için bakanlığımızda bir çalışma yapılmamaktadır. Öncelikle bunu söyleyeyim bakanlığımızda 4+4+4 ile ilgili yeni bir çalışma yapılmamaktadır." dedi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    1 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (1)