adscode
adscode

5 Günde Toplam 71 Bin Soru Çözdüler

154 öğrencinin katıldığı kampta 5 günde toplam 71.144 soru çözüldü…Oğuzkaan Kolejinin YGS kampı sona erdi.

5 Günde Toplam 71 Bin Soru Çözdüler
Özel Okullar
Oğuzkaan Koleji,  bu yıl uygulamaya başladığı YGS kampı ile YGS/LYS sınavlarında gelenekselleşmiş başarısını daha da ileri taşımayı hedefliyor. Oğuzkaan Koleji, bu yıl ilk kez 11 ve 12’nci sınıf öğrencilerini YGS/LYS’ye hazırlamak ve motivasyonlarını artırmak amacıyla YGS kampı düzenledi. 

5 gün süren YGS Kampı’nın temel amacı;  En kısa sürede en çok soruyu çözmenin değil, farklı kaynaklardan, farklı soru tiplerini içerecek biçimde en ilerlemeci ve gelişimci bakış açısı ile soru çözmenin hedeflendiği bir çalışma yapabilmek. 

Kamp dönemi süresince YGS’ye hazırlanan 12. sınıflar gün boyu kamp alanında iken 11. sınıflar hiç ders anlatımı görmeden yalnızca 190 dakika boyunca soru çözümü yaptılar. Kamp boyunca 12. sınıflar arasında, öğretmenleri ile yaptığı çalışmalar ile 1020 soru çözen S. Çağın BAŞ ve 1015 soru çözen Z. Gizem KIRBAŞ en çok soru çözen öğrenciler oldular. 

Kampın sonuçlarını değerlendiren Oğuzkaan Koleji Yönetim Kurulu Üyesi ve Eğitim Uzmanı Hatice Yılmaz, “Hem 1. Dönem konuları tekrar edildi hem de YGS öncesi öğrencilerin moral ve motivasyon depolaması sağlandı. Kampa katılan öğrencilerin deneme sınavı ortalamalarında ciddi bir artış söz konusu. Bu durum kampın son derece verimli geçtiğinin  bir göstergesidir.”dedi

Öğrencilerin YGS kampı ile ilgili düşünceleri;

Farklı yollardan deneme çözme şekillerini yapmakta cesaret sağladım. Evde çalışmadığım kadar burada çalışıyorum

Her gün denemelerde kendimizi deniyoruz  ve sonrasında sorularımızı anında hocaya sorabiliyoruz. Evde olsaydım kesinlikle bu kadar  çalışmazdım

Uzun zamandır ilk defa sessiz bir çalışma ortamı buldum bizim için kesinlikle çok verimli olacaktır. Bu ortamı evde sağlayamazdım, çok büyük bir fırsat elimize geçti. Burada olmaktan çok mutluyum.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)