adscode
adscode

6 Fakülteye Dekan Ataması Yapıldı

Devlet üniversitelerine ait 6 fakülteye dekan ataması yapıldı.

6 Fakülteye Dekan Ataması Yapıldı
Üniversite

Yükseköğretim Genel Kurulu toplandı. Toplantıda, eğitim, kadro, mevzuat ve vakıf üniversiteleri koordinasyon komisyonları raporlarının yanı sıra diğer gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. 

Toplantının ardından yapılan yazılı açıklamaya göre, devlet üniversitelerine ait 6 fakülteye dekan ataması yapılırken bu üniversite, fakülte ve dekanlar şöyle:

"Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültesi Prof. Dr. Süleyman Yılmaz, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Prof. Dr. Cengiz Caner, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Prof. Dr. Safinaz Ataoğlu, Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Prof. Dr. Abdurrahman Elmalı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Prof. Dr. Güzin Konuk ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen Fakültesi Prof. Dr. Hüseyin Kara."

Toplantıda, mütevelli heyetleri tarafından rektör adayı olarak önerilen Bursa Orhangazi Üniversitesi için Prof. Dr. Recep İleri, KTO Karatay Üniversitesi için Prof. Dr. Ömer Torlak, İzmir Ekonomi Üniversitesi için Prof. Dr. Tuncdan Baltacıoğlu ve Piri Reis Üniversitesi için de Prof. Dr. Osman Kamil Sağ'a olumlu görüş bildirilmesine karar verildi. 

Toplantıda ayrıca mütevelli heyetleri tarafından dekan adayı olarak önerilen Işık Üniversitesi İİBF Fakültesi için Prof. Dr. Mehmet Kaytaz ve Kadir Has Üniversitesi Sanatlar ve Tasarım Fakültesi için de Prof. Dr. Zühal Ulusoy'un dekan adaylıklarına olumlu görüş bildirilmesine karar verildi.

ANKA


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)