adscode
adscode

6 ilde elektrik kesintisi

Adana, Mersin, Gaziantep, Kilis, Hatay ve Osmaniye'de 16 Temmuz'da bakım ve onarım çalışması nedeniyle elektrik kesintisine gidilecek.

6 ilde elektrik kesintisi
Türkiyeden Haberler
Adana, Mersin, Hatay, Gaziantep, Kilis ve Osmaniye'nin bazı ilçelerinde bakım ve onarım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak.

Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Adana'nın Seyhan, Yüreğir, Sarıçam, Kozan, Ceyhan, Feke, İmamoğlu, Aladağ ve Saimbeyli ilçelerinde bazı mahallelerde 16 Temmuz cumartesi günü bazı saatler arasında tesis, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik verilemeyecek.

Mersin'in Akdeniz, Anamur, Çamlıyayla, Erdemli, Mezitli, Silifke, Tarsus, Toroslar ve Yenişehir ilçelerindeki bazı mahalleler ile Hatay'ın Antakya, Arsuz, Belen, Dörtyol, Hassa, Kırıkhan, Reyhanlı, Yayladağı ilçelerinde bazı mahallelere tesis bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak.

Osmaniye'nin Hasanbeyli, Kadirli, Bahçe ile Düziçi ilçelerinde bazı mahallelerde ve Gaziantep'in Yavuzeli, Şehitkamil, Nizip ve Islahiye ilçeleriyle Kilis merkezdeki bazı mahallelere belirlenen saatler arasında elektrik verilmeyecek.

AA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)