adscode
adscode

7 Yeditepeli Kıtalararasında Kulaç Attı

Akademik başarılarını spor alanında öğrencilerinin kazandığı başarılarla taçlandırmaya devam eden Yeditepe Üniversitesi, spora ve sporculara verdiği desteği kıtalararasında kulaç atarak bir kez daha kanıtladı.

7 Yeditepeli Kıtalararasında Kulaç Attı
Üniversite
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından organize edilen ve dünyada Asya’dan Avrupa’ya yapılan tek Kıtalararası Yüzme yarışı olma özelliğini taşıyan Boğaziçi Kıtalararası Yarışları’nda bu yıl, Yeditepe Üniversitesi’nden yedi kişi yarıştı.

Bu yıl ‘Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’ adı altında 26’ncısı düzenlenen yarış, Kanlıca Vapur İskelesi’nden başlayıp Kuruçeşme Cemil Topuzlu Parkı’nda sona eren 6,5 kilometrelik parkurda gerçekleştirildi.

Yeditepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurcan Baç başta olmak üzere yarışa katılan Yeditepeliler Renin Gemicioğlu, E. Sibel Piroğlu, Egemen Engizek, Alara Dönmez, Burçin Serintürk ve Aylin Güven başarılı sonuçlara imza attı.

Prof. Dr. Baç, 60-69 Yaş Kategorisi’nde 34’üncü olurken, Elizabeth Sibel Piroğlu (mezun) 25-29 Yaş Kategorisi’nde birinci, 19-24 Yaş Kategorisi’nde Alara Dönmez (mezun) ikinci, Aylin Güven dördüncü ve Burçin Serinturk beşinci, Yeditepe Üniversitesi Yüzme Antrenörü Renin Gemicioğlu 40-44 Yaş Kategorisi’nde dördüncü ve Egemen Engizek (mezun) 25-29 Yaş Kategorisi’nde 26’ıncı oldu.

Yarışta, Yeditepe Üniversitesi Kültür ve Spor Müdürü Taner Karabulut koordinatörlüğündeki Yeditepe Üniversitesi Doğal Afetlerde Arama Kurtarma Kulübü (YÜDAK) ekibinden Kerim Bedri Saçan, Yiğit Çörekçi, Batuhan Karakoçoğlu, Doruk Atasoy Ege Aynur ve Ilgar Kamacı, yüzücülerin güvenliğinden sorumlu resmi kurtarma ekibi içinde yer aldı.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)