adscode
adscode

81 günlük çile start verdi

​TEM’in Gebze ile Körfez İlçeleri arası Başkent Ankara yönü 81 gün süreyle ulaşıma kapatıldı.

81 günlük çile start verdi
Türkiye'den Haberler
TEM’in Gebze ile Körfez İlçeleri arası Başkent Ankara yönü, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları sebebiyle gün içerisinde sabaha karşı 03.00’den bu yana 81 gün süreyle 24 Temmuz’a kadar ulaşıma kapatıldı. Bu zaman içerisinde D-100 karayolundan ulaşım sağlanacak.

Kocaeli Valiliği tarafından sürücülerin bilgilendirilmeleri amacıyla gercekleşen açıklamada, TEM’in Gebze Kavşağı ile Körfez Kavşağı arasındaki bölümün üstyapı iyileştirilmesi çalışmaları yapılacağı açıklandı.

Beyanatta 81 gün süreyle viyadüklerin üstyapı ve izolasyon yenileme çalışmaları yapılacağı acıkladı.

Valilik, 03:00'da başlayan çalışmaların 'mastik asfaltın teknik zorunluluğundan binaen' 24 saat esasına göre faaliyet yapılacağı ifade edilirken, 24 Temmuz 2014 tarihinde saat 17.00’da tamamlanacağı açıklandı. Onarımın yapılacağı 81 gün süreyle bu güzergahta TEM’e diğer bağlantı yolları da kapatılacak.

Valilikten verilmekte olan bilgide, ulaşımın Gebze-Körfez arasında D-100 karayolu’ndan sağlanacağı, onarım çalışmalarının 3 etapta tamamlanacağı, ileriki etaplarda yolun diğer bölümleri ulaşıma kapatılacağı ifade edildi. Kocaeli Valiliği, bu çalışmalar sebebiyle bütün emniyet önlemlerinin alındığı ve işaretlemelerin yapıldığı, sürücülerin de trafik işaretleri ile görevlilerin uyarılarına uymaları istendi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)