adscode
adscode

Abartılı Tanıtım Güven Sarsıyor!

Hemen her konuda olduğu gibi, tanıtım konusunda bilgi bombardımanı altındayız. Kayıt sezonunun açılmasıyla birlikte, öğretim kurumlarına yönelik abartılı tanıtımlar da tavan yaptı.

Abartılı Tanıtım Güven Sarsıyor!
Günün Yazısı

 

Yaz okulundan, kış okuluna, kurs ve dersanelerden üniversitelere, hemen herkes bir arayış içerisinde. İşte tam da bu dönemlerde, tam bir bilgi kirliliği yaşanıyor. Kime sorsanız en iyi kendileri. Onlara göre, rakip kurumların önünden geçmeye bile değmez...

 

Peki böylesi bir dezerformasşyonun yani kirliliğin yaşandığı bir dönemde, veliler doğru ana okulunu, doğru yaz okulunu, doğru ilköğretim okulunu, doğru liseyi, doğru üniversiteyi, doğru yurdu, doğru yurtdışı eğitim kurumlarını nasıl bulacak? Hangi bilgiye güvenecekler?

 

Bazen bazı yerlerde , bazen öyle bilgiler okuyoruz ki, o kurumları tanımamasak, görmesek "vay be!" diyeceğiz. Kendilerini ve kurumlarını öylesine abartıyorlar ki, tüm güvenimiz sarsılıyor.

 

Hani eskiden maçlar radyodan anlatıldığında ne söylerse inanırdık ama sonra televizyonda naklen yayınlar başlayınca, ya anlatanda sorun var ya da bizim gözlerimiz de diye ikilem yaşamıştık. Şimdi öğretim kurumlarının tanıtılmasında da benzer durum yaşanıyor.

 

İşte bu yüzden seçeceğiniz kurumlarla ilgili bilgileri tek elden değil olabildiğince çok ve farklı kaynaklardan alın ve son kararınızı ona göre verin. Yoksa ileride büyük pişmanlıklar yaşabilirsiniz...

 

Eğitim kurumlarına gelince, en iyi tanıtım, en doğru tanıtımdır!..

 

 Gidip, Gezin, Görün

 

Okul seçiminde, gitmeden, görmeden, mezunlarıyla konuşmadan sakın karar vermeyin. Hemen her yıl yüzbinlerce öğrencinin okul değiştirmesinin en önemli nedeni, daha kayıt olmadan yapacakları araştırmayı, en sona bırakmaları.

 

Si siz olun bu hataya düşmeyin...


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)