adscode
adscode

ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ’NDE MEZUNİYET SEVİNCİ

‘Sağlık eğitiminde en iyisi olmak’ hedefiyle yola çıkan Acıbadem Üniversitesi, 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Törenlerini Kerem Aydınlar Kampüsü’nde gerçekleştirdi.

ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ’NDE MEZUNİYET SEVİNCİ
Üniversite
Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi ve Kerem Aydınlar Vakfı Başkanı Seher Aydınlar’ın katılımıyla gerçekleşen törende öğrenciler keplerini havaya atmanın heyecanını yaşadı.



Kurulduğu günden bu yana sağlık sektörüne alanında uzman profesyoneller yetiştiren Acıbadem Üniversitesi 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Törenlerini Kerem Aydınlar Kampüsü’nde gerçekleştirdi.
 
 

































“ACIBADEMLİ OLMAK HAYATINIZA YÖN VERECEK”

Açılış konuşmasından öğrencilere seslenen Acıbadem Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Şahin, “Bu sene 7’inci mezunlarımızı veriyoruz ama her seferinde aynı heyecanı yaşıyoruz. Mezunlarımızın kaçı, nerede çalışıyor biliyoruz ve yakından da takip ediyoruz. Sizin meslek hayatında nasıl yerlerde olacağınızı öngörebiliyoruz. Sizler de sahip olduğunuz niteliklerin farkında olun.

Sağlık sektöründe Acıbademli olmak bir kimlik ve bu kimliğin altında olmak sizler için çok önemli. Yaşamınız boyunca Acıbademli olmak, Acıbadem Üniversitesi’nden mezun olmak size yön verecek. Yolunuz açık olsun” dedi.

 

“ALDIĞINIZ EĞİTİMİN FARKININ BİLİNCİNDE OLUN”

Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar törende yaptığı konuşmasında, mezun olan tüm öğrencileri tebrik ederek, “Sevgili gençler, mezun olduğunuz gün aslında hayata merhaba dediğiniz gündür. Bugünden itibaren kendinize, ailenize, çevrenize, mesleğinize ve ülkenize karşı sorumluluklarınızın farklılaştığı ve arttığı bir döneme giriyorsunuz. Aslında sizler hem dünya da hem de ülkemizde genç nüfusun istihdam oranının çok az olduğu yani genç işsizlerin ve üniversite mezunu işsizlerin çok yüksek olduğu bir dönemde mesleğe adım atıyorsunuz. Ancak buna rağmen günümüzde aranan ve değerli bir mesleğe sahipsiniz. Dolayısıyla mesleğinizi seçerken çok doğru bir seçim yaptığınızı bilmenizi istiyorum” dedi.

Acıbadem Üniversitesi’nin öğrencilerine sunduğu eğitim olanaklarına değinen Aydınlar, sözlerine şöyle devam etti: “Sağlık sektöründeki deneyimlerimizi aktarmak üzere kurduğumuz Acıbadem Üniversitesi’nde eğitim görmeniz sizi diğer meslektaşlarınızdan farklı kılıyor. Bunu meslek yaşamınızda çok daha iyi hissedeceksiniz. Acıbadem Üniversitesi’nde aldığınız eğitimin yanında dünya standartlarındaki hastanelerimizdeki klinik uygulamalarınızda akranlarınızın göremeyeceği imkanları tecrübe etme fırsatınız oldu. Acıbadem Üniversitesi’nden mezun olarak sektöre adım atan tüm öğrencilerimizle gurur duyuyoruz.”

 

TIP FAKÜLTESİ’NDE 3. KEZ KEP ATILACAK

2016 – 2017 akademik yılının sonunda, Fen – Edebiyat Fakültesi; Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü; Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Ağız ve Diş Sağlığı, Ameliyathane Hizmetleri, Optisyenlik, Ortopedik Protez ve Ortez ile Odyometri; Meslek Yüksekokulu’nda da Biyomedikal Cihaz Teknolojisi programları da ilk mezunlarını verdi.

Törende yapılan konuşmaların ardından mezun olan tüm bölümlerin birincilerine ödülleri verildi ve mezuniyet törenleri mezunların kep atmasıyla sona erdi.

Bu sene 3. mezunlarını verecek olan tıp fakültesinin mezuniyet töreni ise 8 Temmuz 2017 günü yapılacak.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)