adscode
adscode

Açıköğretim E-Seminer Dersleri Başlıyor

Anadolu Üniversitesinin Açıköğretim Sistemi ile öğretim veren Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerine yönelik olarak hazırlanan Güz Dönemi e-Seminer dersleri 10 Kasım 2014 Pazartesi…

Açıköğretim E-Seminer Dersleri Başlıyor
Eğitim
Geçtiğimiz yıldan itibaren uygulanmaya başlayan e-Seminer projesi ile öğrencilere görüntülü, sesli, eş zamanlı danışmanlık ve konu anlatım hizmeti veriliyor.  E-seminer hizmeti ile öğrenciler dersin hocalarından konu anlatımlarını dinleyerek ve eş zamanlı sorular sorarak  yanıt alabiliyorlar.
 
Bu güne kadar e-seminer hizmeti kapsamında 638 dersin e-semineri öğrencilerimize sunuldu.  2014-2015 öğretim yılında e-seminer derslerinin sayısının arttırılması aynı zamanda sınav öncesi “Canlı Soru-Cevap” derslerinin öğrencilerimize sunulması planlanıyor. E-seminer dersleri hafta içi her gün belirlenen gün ve saatlerde 45 dakikalık süreyle konu anlatımı ve soru-cevap yöntemiyle gerçekleştiriliyor. Eşzamanlı e-seminer dersine katılamayan öğrencilerimiz ise derslerin kaydını Açıköğretim e-Öğrenme Portalından takip edebiliyorlar. Haftalık e-seminer dersleri programına http://eogrenme.anadolu.edu.tr  adresinden erişilebiliyor. 
 
E-seminer Hizmeti Nedir?
 
Bir sanal sınıf uygulaması olan e-seminer hizmetinde öğrenciler ve öğretim elemanı eşzamanlı olarak aynı platformda buluşuyor. E-seminer uygulamasındaki derslerde konu anlatımı, soru-cevap, konu tekrarı ve öğrenci soruları bölümü yer alıyor. Etkileşimli olan bu uygulama ile aynı zamanda öğrencilerin kayıtlı derslere istedikleri zaman ulaşabilmesine de olanak sağlıyor.
 
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)