adscode
adscode

Açıköğretimde tüm sorular anında yanıt buluyor

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim sistemindeki öğrenciler, telefon hattı, etkileşim merkezi, AÖF büroları ve web sayfasından tüm sorularına yanıt buluyor.

Açıköğretimde tüm sorular anında yanıt buluyor
Eğitim

Anadolu Üniversitesi (AÜ), Açıköğretim sisteminde yer alan öğrencilerine, telefon hattı, etkileşim merkezi, AÖF büroları ve web sayfasından destek hizmeti sunuyor.

AÜ Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, yaptığı yazılı açıklamada, Açıköğretim sisteminde "aosdestek.anadolu.edu.tr" web sayfası üzerinden sıkça sorulan sorular ve yanıtlarının yer aldığı soru havuzunun güncellendiğini belirterek, aynı zamanda öğrencilere ve öğrenci adaylarına daha iyi hizmet verebilmek için canlı destek hizmeti uygulamasının başladığını da kaydetti.

Hafta içi her gün canlı destek hizmeti

Hafta içi her gün "aosdestek.anadolu.edu.tr" internet sitesinden 09.00-12.00 ve 14.00-17.00 saatleri arasında canlı destek hizmeti sunulduğuna işaret eden Gündoğan, "Öğrenciler sorularını yazılı olarak soruyor ve destek ekibi hemen yanıtlayabiliyor. Artık öğrencilerimizin kayıtlar, öğrencilik hizmetleri, sınavlar, e-Kampüs ders materyalleri, mezuniyet ve kariyer konuları başta olmak üzere Açıköğretim sistemi hakkında tüm soruları canlı destek hizmeti ile daha hızlı yanıtlanıyor. Öğrencilerimiz, canlı destek hizmetinden yararlanmak için 'aosdestek.anadolu.edu.tr' sitesini ziyaret edebilirler." ifadesini kullandı.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)