adscode
adscode

Açılış Maçında Mezunlarla Öğrenciler Berabere Kaldı

Boğaziçi Üniversitesi Kilyos Sarıtepe Kampüsü’nün yeni spor kompleksi açıldı.

Açılış Maçında Mezunlarla Öğrenciler Berabere Kaldı
Üniversite

Boğaziçi Üniversitesi Kilyos Sarıtepe Kampüsü Spor Kompleksi, kapılarını renkli bir karşılaşmayla sporseverlere açtı. Açılışta Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri; aralarında Yapı Kredi Bankası Başekonomisti Dr. Cevdet Akçay, Milli Basketbolcu Kemal Dinçer, Milli Basketbolcu Serdar Koçyiğit, Sony Türkiye İnsan Kaynakları Müdürü Mustafa Gülser gibi isimlerin yer aldığı Boğaziçi mezunlar takımı ile basketbol maçı yaptı.

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Gülay Barbarosoğlu, Kilyos Sarıtepe Kampüsü Spor Kompleksi açılış konuşmasında şiddetin her türlüsünü kınadıklarını belirterek, Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Sarıtepe Kampüsü’nde sanat ve spor etkinlikleriyle iç içe bambaşka bir üniversite modeli geliştirmeyi hedeflediklerini belirten Prof. Gülay Barbarosoğlu şunları söyledi; "Eğitim öğretim faaliyetlerinin yanı sıra spor, sanat ve kültür alanlarında da öğrencilere destek olmanın ve bunun için gereken altyapıyı oluşturmanın Üniversite yönetimlerinin görevi olduğuna inanıyorum. Bizler Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine tüm alanlarda en iyi olanakları sunduğumuz zaman öğrencilerimizin de bunu en iyi şekilde değerlendireceğini düşünüyorum. Kilyos Sarıtepe Kampüsümüzde öğrenim gören öğrencilerimize ve orada görev yapan akademik-idari personelimize en kaliteli kampüs yaşam koşullarını yaratmak için büyük çaba harcıyoruz. Bu amaçla yürütmekte olduğumuz faaliyetlere bir yenisi ekleyerek Kapalı Spor Salonu'nu hizmete açtık. Sarıtepe Kampüsü'nde öğrencilerimiz sportif faaliyetlerini artık en kaliteli şartlarda, donanımlı bir salonda sürdürebilecek”.

Sarıtepe Kampüsü Spor Salonu’nda öğrenci ve mezunlar arasında gerçekleşen ilk müsabakayı önümüzdeki günlerde basketbol ve voleybol başta olmak üzere çeşitli spor dallarından maçlar ve organizasyonlar takip edecek. Sarıtepe Kampüsü Spor Salonu 12 Nisan’da Boğaziçi Üniversitesi Dans Kulübü Latin Amerikan Gösteri Gruplarının (BÜDANS-Latin) katkılarıyla TDSF Dans Sporu (LT&ST) Kulüplerarası 4.Etap Yarışması ve TDSF Dans Sporu Ulusal Sıralama 3. Etap yarışmasına ev sahipliği yapacak.

Yapımı 2011 yılından bu yana süren Kilyos Sarıtepe Kampüsü Spor Salonu, 500 kişilik oturma kapasitesine sahip olup, farklı spor dallarıyla uğraşan öğrenci ve Boğaziçi Üniversitesi mensuplarına hizmet verecek.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)