adscode
adscode

Acımız Büyük!

Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasında ölen 282 maden işçisinin acısının milletçe herkesi derinden üzdüğünü ifade eden Demokrat Eğitimciler Sendikası (DES) Genel Başkanı Gürkan Avcı, yayınladığı…

Acımız Büyük!
Sendikalar
Acımız çok büyük! Soma faciasında şehit olan maden işçisi kardeşlerimizin acısı bizleri, yüreğimizi yaralayan derin bir acıya boğmuştur. Dileğimiz, bizleri derinden üzen facianın acısının daha da büyümemesidir. Bu tür kazaların bir daha tekrarlanmamasıdır. Bu kazadan alacağımız derslerle bir daha bu acıları yaşamamak için de ne gerekirse yapılması ve ihmali olanların cezalandırılması şarttır. Bu elim kazadan siyasi menfaat temin etmek isteyen ve istismar eden kişi ve gruplara milletimizin ilgi göstermemesini, sağduyu içerisinde davranmasını tavsiye ediyoruz. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın okullarda, Soma’daki maden faciası nedeniyle ‘Milli Yas” ilan etmesini, tedbir ve hassasiyet içerikli planlamalar yapmasını doğru buluyor ve destekliyoruz.
 
Şehit işçi kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, tüm işçi ve emekçi camiasına, Soma’ya ve Türkiye’ye başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Hepimizin başı sağ olsun.
 
Bu nedenle DES ve DESAM olarak yapmayı planladığımız Çalıştay ve Konferanslarda kapsamlı değişiklikler yapmaya karar vermiş bulunuyoruz. Bazı etkinliklerimiz Soma’lı emekçi şehit kardeşlerimizin anılarına saygımız gereği iptal edilmiştir.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)