adscode
adscode

Adıgüzel Eğitim Kurumları

Adıgüzel Eğitim Kurumları hakkında bilgiler;

Adıgüzel Eğitim Kurumları
Özel Okullar
Kurucusu: Mevlüt Adıgüzel

Kuruluş yılı: 2004

Kampüs sayısı: Anaokulu, İlkokul/Ortaokul ve lise olmak üzere 3 okul Ataşehir’de, bir anaokulu da Çekmeköy’de bulunuyor.

Öğrenci sayısı: 500

Eğitim dili: Türkçe

Yabancı dil olanakları: İlkokul/Ortaokulda 3. sınıfa kadar İngilizce, 4. sınıftan sonra da ikinci dil olarak İspanyolca ya da Almanca eğitimi verilmekte.

Burs olanakları: 4, 5, 6 ve 7. sınıflara yönelik Bursluluk Sınavı'nın yanı sıra, Güzel Sanatlar Lisesi'nde Yetenek Sınavı yapılarak seçilen öğrencilere farklı oranlarda burs verilmekte. Bunun dışında Spor Bursu da veriliyor.

Yurtdışı ve yurtiçi üniversite başarı oranı: Yurtdışındaki okullara eğitim almak için başvuran öğrencilerin tümü, üniversitelerin alanlarıyla ilgili bölümlerde okuma hakkını kazandılar. Öğrenciler özel yetenek sınavıyla öğrenci alan yüksek öğretim kurumlarına da yine yüzde 100 oranında yerleşmekte.




Ücreti: İlkokul/Ortaokul’da 13.500 TL+KDV, Güzel Sanatlar Lisesi’nde 18.000 TL+KDV.

Neden sizi seçsinler? Birebir ve butik eğitim verdiğimiz okullarımızda ana hedefimiz, belli ahlakı değerleri özümsemiş, bilgiye ulaşmayı öğrenmiş, kendini ifade edebilen, özgüvenli ve mutlu bireyler yetiştirmektir. 18 kişilik sınıflarda akıllı tahta ile eğitim alıp Ortaokulumuzdan mezun olan bir öğrencimiz, iki yabancı dile hakim olarak bir üst eğitim kurumuna geçer. Ayrıca ülkemizin en önemli sanat liselerinin başında gelen Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi’nden mezun olan öğrencilerin yükseköğrenime geçişteki başarısı da yüzde 100 oranındadır. Ve yine önemli bir nokta da bunları çok makul ücretle ve şehrin merkezinde yapıyor olmamızdır.


 
Web Sitesi : www.adiguzel.k12.tr

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)