adscode
adscode

Ağrılarınıza Son Deme Vakti

Ağrılarınıza Son Deme Vakti
Türkiye'den Haberler
İnsanların günün stresi, yorgunluğu ve yaptığı işe göre vücudunda bazı bölümlerinde ağrılara neden olmaktadır. Bu ağrılar insanların işlerini yapmakta engellemekte ve rahatsız olmalarına neden olmaktadır. Bu nedenle insanların ağrılarını geçirmek için sadece masaj yeterli olmayacaktır. Bunun için ağrıların geçmesi için zinde kremi ile ağrılarınız daha hızlı geçecektir. İçerisinde bulundurduğu bitki özleri sayesinde de vücuda yan etkisi olmayıp ağrı ve sızılarınızdan kurtulmanıza yardımcı olacaktır. Etkisi kasları rahatlatıp, gerilmiş olan bölgeleri açmakta yardımcı olmaktadır.

İçeriği ve kullanım biçimi nasıldır?

Ağrı olan bölgeye fazla olmayacak şekilde vücuttan yedirilerek masaj yapar biçimde uygulanması gerekmektedir. Sadece ağrılarda değil romatizma ve kireçlenme gibi sorunlarda da doktorun önerisi süresinde sabah ve akşam olmak üzere kullanılan zinde kremi içerisindeki susam yağı, kekik yağı, emülgatörler, nane yağı ve keklik üzümü ile bitkisel olarak yardım sağlamaktadır. Bununla birlikte yine zinde ürünün ağrılarınız için sağladığı bir ürün olan zinde terlik ürünü ile ağrılarınıza ek olarak yardım sağlamaktadır.

Terliğin kullanım şekli ve yararları nelerdir?

Yapı bakımından gözenekli gibi olup sürekli ayakaltında ki sinirlere masaj yaparak ağrılardan kurtulmasını sağlamaktadır. Gün içerisinde sadece yarım saatin yeterli olacağı sabah ve akşam şeklinde kendinize göre ayarlayarak belirli aralıklarla yapılması ile ağrılardan kurtulmak daha kolaydır. Fazla kullanımı yapısı nedeni ile ayağınıza zarar vereceğinden önerilen şekilde kullanılmalıdır. Sadece ayak ağrılarına sanılması yanında zinde terlik sinirlere dokunduğundan vücutta oluşan ağrıların çoğuna iyi gelmektedir.Bu ürün için resmi satış sitesi http://www.zindekremi.com/ 'u ziyaret edebilirsiniz.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)