adscode
adscode

Ağustos Atamalarında Kaç Öğretmen Atanacak?

2014 Ağustos atamalarında kaç öğretmen atanacak? Ağustos'ta kaç öğretmen ataması yapılacak? Ağustos Atamalarında Kaç Öğretmen Atanacak

Ağustos Atamalarında Kaç Öğretmen Atanacak?
Eğitim
2014 Ağustos atamalarında kaç öğretmen atanacak?

Ağustos'ta kaç öğretmen ataması yapılacak? sorularına verilen cevaplar artık netleşiyor.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın 2014 Ağustos atamaları konusunda yaptığı açıklamaların ardı arkası kesilmiyor. Hala kesin bir sayı belirtilmiyorken 35 bin ile 40 bin arasında öğretmenin atanacağı söylentiler arasında. Bu söylentilerle beraber bazı kesimler ise Aralık ayında da 35 bin öğretmen ataması yapılacağının sinyallerini veriyor.
Peki bu söylentiler ne kadar doğru?

Önceki günlerde 2014 Ağustos atamalarında 35 bin öğretmen ataması için Milli Eğitim Bakanlığı'ndan onay çıktığı doğrultusunda açıklamalar yapıldı. An itibariyle ek olarak MEB'in 5 bin atama kontenjanına izin verildi. Bu haberlere göre Milli Eğitim Bakanlığı bu yıl 40 bin öğretmen atamasını kesin olarak yapacak.

MEB, Aralık ayının sonuna kadar 40 bin öğretmeni atamak durumunda. Ağustos ayında atanan öğretmenler ise Eylül ayında görevlerine başlayacaklar.

Son duruma göre ise Aralık ayında atama yapılmayacak ancak Ağustos ayının sonunda yani 2014 ağustos atamalarında 40 bin öğretmen atanacak.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)