adscode
adscode

Airdrop Farkı Yaşanmaya Başladı!

Airdrop kelime karşılığı olarak havadan gelen yardım olarak biliniyor.

Airdrop Farkı Yaşanmaya Başladı!
Bilim Teknoloji
Airdrop kelime karşılığı olarak havadan gelen yardım olarak biliniyor. Kripto paralar kendisine ait bir sistem üzerinde kayıtlı olmaları ve gelişim sağlamak adına gerek duydukları destekleri kesinlikle geri çevirmedikleri herkes tarafından bilinmekte. Bununla beraber Dünya devi şirketler artık bu alanda kendi becerilerini kanıtlamak için ellerinden gelenin fazlasıyla çalışmaktalar. Bunların halka arzına ise ico denilmektedir.

Merkezi olmayan dijital paralar birbirinden farklı özelliklerle işlev görürler. Her bir detay kendine has olur ve o olmadan doldurulamaz. Fakat bitcoin ile başlayan sanal para piyasaları, yine Bitcoin sayesinde inanılmaz kayıplara sahne oldu. Bu tarz durumlardan hasar alanlar, bu coinden gördükleri zararları başka bir taraftan görmediklerinde, kendilerine has bir yol çizerek başka hiçbir seçeneğe imkân vermemekteler. Bu kesinlikle olumsuz bir eylem olarak kabul görecektir, sadece birkaç şirketin alabileceği bir pay değil, daha fazla kitleye ulaşabilecek ve daha üst sevilerde işlem görme potansiyeli harcanmayacaktır. Hızla gelişen talep ve ilginin tabanın genişletmek adına muhteşem sayılabilecek bir işlem olur.

Kullanıcılara ulaşmak için hiçbir vasıta kullanmadan, kişilerin konuya dahil olması, ne kadar etkili olunabileceğinin kanıtı olacaktır. Ücretsiz Airdrop dağıtımının işe yaramaması, daha ileri gitmeden durdurulması gerektiğinin de sinyallerini verecektir. Sistem üzerinde kendisini belli eden tüm sıfat ve kurumlar, Airdrop test etme şansını kaçırmayacakladır.

AirDrop Kimlere Hitap Etmektedir?

Kullanıma sunulduktan sonra ufak birkaç işlemden sonra, neredeyse kullanmak isteyen herkes tarafından kullanılabilir. Bazı şirketler daha fazla kriter ararken birçoğu direk olarak aktivasyon işlemini gerçekleştirir. Yapılmak istenen çok basittir, sizler ücretsiz coinlerin tadını çıkartırken, deneme sürüşü yapmış olursunuz. Zaten aktarım gerçekleşmeden ne anlamda üretildiğini fark etmek, hiç zaman almayacaktır. Yapılan ve gösterilmek istenen temelde bu gibi gözükse de büyük marka sahiplerinin birden fazla amacı ve hedefleri için atmış oldukları adımlar var.

Bitcoin ile birlikte yaşanan tüm problemler artık böyle hareketlerle silinmeye başlandı. Airdrop artık kripto paralar için oldukça önemli bir rol oynarken, gelişime katkısı artmaya devam edecektir.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)