adscode
adscode

Alan Değişikliği Ne Zaman Yapılacak?

Alan değişikliği ile mağduriyetlerinin giderileceğini umutla bekleyen binlerce öğretmen ekran başına kilitlendi. İşte detaylar.

Alan Değişikliği Ne Zaman Yapılacak?
Türkiye'den Haberler
Alan değişikliği ile mağduriyetlerinin giderileceğini umutla bekleyen binlerce öğretmen ekran başına kilitlendi.Ve MEB’in yayınlayacağı kılavuzu beklemekte. MEB Müsteşarı Sayın Yusuf TEKİN ‘in geçen hafta bir toplantıda ‘5-10 güne o konuyu da çözeceğiz ‘ demesi yüreklere su serpmekle kalmadı; bu konuda beklemekten adeta sabır taşı çatlayan öğretmenleri ekran başına kilitledi. İlk kez tarih veriliyordu; hem de bu konuda en yetkili ağızdan.
 
Sayın Müsteşarın verdiği tarihin son güne  girilmesine rağmen henüz bir gelişme olmaması ve İKGM'yi arayan arkadaşlarıma "bu konuda bilgimiz yok" ya da "önümüzdeki haftalarda açıklama olacak" gibi sözler sarf edilmesi çok üzücü.
 
Bu konuda bize ulaşan mail ve mesajlarda öğretmenler ’Lütfen daha fazla güvenimiz sarsmayın ve çözeceğiz dediğiniz konuyu çözmek için kılavuzu, verdiğiniz zamanda yayınlayın’ diyerek tepkilerini dile getiriyor.
 
 
 
Kenan EROĞLU
(Teknoloji ve Tasarım Öğrt)
turkiyeegitim


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)