adscode
adscode

ALANYA HEP ÜNİVERSİTESİ

ALANYA HEP ÜNİVERSİTESİ

ALANYA HEP ÜNİVERSİTESİ
Üniversite Rehberi

 

Kurucu: Hamdullah Emin Paşa Vakfı

Rektör: Prof. Dr. Mehmet Durdu Öner

Kuruluş tarihi: 2011

Bulunduğu il: Antalya

Akademik birimleri: Sanat ve Tasarım, Mimarlık, Turizm olmak üzere 3 fakültesi, Yabancı Diller yüksekokulu, Fen ve Sosyal Bilimler olmak üzere 2 enstitüsü bulunuyor.

Öğrenci sayısı: 334 öğrencimiz var   

Akademik personel sayısı: 31 akademik personelimiz bulunmaktadır.

Burs olanakları: Tam burs, Yüzde 50 burs, Yüzde 25 burs

Öğrenci kulübü sayısı: 5 öğrenci topluluğu

Yurt içi ve yurt dışı üniversitelerle ikili anlaşmaları: Üniversitenin Avusturya’da Carinthia University of Applied Sciences; Çek Cumhuriyeti’nde Skoda Auto University, University of Hradec Kralove, Univerzita Jana Evangelisty  Purkyně v Ústí nad Labem; Litvanya’da Klaipeda University; Polanya’da Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw, Josef Pilsudski University of Physical Education in Warsaw; School of Economics, Law and Medical Sciences, Kielce; State University of Applied Sciences in Plock; University of Business in Wroclaw; University of Gdansk; University of Social Sciences Lodz, University of Szczecin, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, WSB University in Wroclaw; Portekiz’de Polytechnic Institute of Bragança; İspanya’da Universidad CEU Cardenal Herrera, University of Granada ile ikili anlaşmaları bulunuyor.

Öğrenim ücretleri: 24.000 TL + yüzde 8 KDV

Öğrenciler neden sizi seçsin?

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi, Alanya’nın ve Akdeniz bölgesinin zenginliklerine, üniversite-sektör-toplum işbirliği çerçevesinde bilimsel ve akademik açıdan bir değer katmayı amaç edinmiştir. İçinde yaşadığımız çağın ve toplumun gereksinimlerini önemseyen, proje ve çözüm odaklı akademik anlayışımız doğrultusunda, eleştirel bakış açısına sahip, evrensel düşünen yerel hareket eden ve yaşam boyu öğrenmeyi sürdürebilen nitelikli bireyler yetiştirmeyi hedeflemekteyiz. Eğitim-öğretimin gerçekleştirildiği tüm birimlerimizde bireysel özellikleri dikkate alan, çeşitliliği zenginlik olarak benimseyen, akademik ve gerçek dünyanın etkileşimini sağlamayı önemseyen bir anlayışımız bulunmaktadır. Bu doğrultuda, yüzde 10% İngilizce eğitim almanın avantajının yanı sıra akademik birimlerin en önemli parçasını salt kuramsal ve kavramsal bilgiler değil, bu bilgilerin iş hayatında nasıl kullanılması gerektiğine ilişkin uygulamalar oluşturmaktadır.

Hayatınızın en keyifli ve  değerli yıllarını verimli ve üretken bir şekilde geçirebilmeniz için sizleri, kent ve üniversitenin iç içe olduğu, yaşamın içinde bir üniversite olan Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesine davet ediyoruz.

İletişim Bilgisi: www.ahep.edu.tr

 

 

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)