adscode
adscode

Altınbaş, 50 yaşından sonra kızıyla aynı gün üniversiteden mezun oldu!

Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Sofu Altınbaş, 53 yaşında üniversiteden mezun oldu. Hayalindeki bölüm olan hukuku tamamlayan Altınbaş, kızı ile aynı gün diploma aldı.

 Altınbaş, 50 yaşından sonra kızıyla aynı gün üniversiteden mezun oldu!
Üniversite
Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Sofu Altınbaş, 50 yaşından sonra üniversiteden mezun oldu. Kuzey Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitiren Sofu Altınbaş, kızı Fatma Altınbaş ile aynı gün diploma aldı.

Gaziantep'te ilk ve orta öğretimini tamamlayan Sofu Altınbaş, liseden sonra eğitimine iş hayatındaki yoğunluk nedeniyle ara vermişti. 48 yaşında yeniden okula dönme kararı alan Altınbaş, kızı ile aynı üniversitenin hukuk bölümüne girmeyi başardı. Sınavlara kızıyla birlikte hazırlanan Sofu Altınbaş, mezuniyet sevincini de kızıyla aynı gün yaşadı. Sofu Altınbaş'ı eşi Zeynep Altınbaş ve oğlu Mehmet Altınbaş da törende yalnız bırakmadı.

'Geç oldu demeden çalıştım'

Mezuniyet töreninde konuşan Sofu Altınbaş şunları söyledi: "Başta rektörümüz Prof. Dr. Ümit Hassan olmak üzere tüm öğretim kademesine teşekkür ediyorum. Velilere de gençleri topluma faydalı bireyler olarak yetiştirdikleri için teşekkür ederim. Ben gençliğimde fiziki imkansızlıktan dolayı yarıda bıraktığım tahsilimi 'Geç oldu' demeden tamamlamaya çalıştım. Kendimi yetiştirmek ve tüm gençlere örnek olmak için yola çıktım. Kaç yaşında olursanız olun eğitime önem verin."

Sofu Altınbaş, 5 farklı sektörde 21 şirket ile 7.8 milyar TL'lik ciroya sahip Altınbaş Holding'de Alpet Türkiye, Alpet Kuzey Kıbrıs, Atak Madeni Yağ, Akdeniz Akaryakıt, Transal Denizcilik ve Galata Denizcilik'in bulunduğu enerji ve lojistik grubunu yönetiyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)