adscode
adscode

Amerika ve İngiltere'nin En Seçkin Okulları İstanbul'a Geliyor!

Mezun Group, 14 Kasım 2015 Cumartesi günü Taksim Hilton Hotel’de İngiltere ve Amerika’nın en seçkin dil okulları ve üniversiteleri ile öğrencileri buluşturacak.

Amerika ve İngiltere'nin En Seçkin Okulları İstanbul'a Geliyor!
Yurtdışı Eğitim
Türkiye'nin ilk ve tek Amerika ve İngiltere odaklı yurt dışı eğitim fuarı olan Mezun Eğitim Fuarı, yurt dışı eğitim ve yaşam hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Mezun Group, bu fuarda öğrencilere dil eğitimi alabilecekleri, lisans, yüksek lisans ve MBA yapabilecekleri okul seçeneklerini sunacak. DEIK’in (Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu) tanıtım sponsoru olarak destek vereceği fuarda öğrenciler, dil okulları ve üniversitelerin sundukları burslar hakkında detaylı bilgi alıp kriterlerini öğrenebilecekler.  

İlk kayıt yaptıran öğrenciye 5000 USD burs imkanı !
Fuara katılan bir çok üniversite, eğitim ücretini ödeyerek kayıt yaptıran ilk öğrenciye 5000 $’dan başlayan burs imkanı sunacak.

Sanal Gerçeklik bu fuarda !
Facebook’un geçtiğimiz sene 2.4 milyar dolara satın aldığı Oculus Rift Sanal Gerçeklik Gözlüğü ile katılımcılar, Amerika’daki üniversite kampüslerini oturdukları yerden gezebilecekler ve sanal gerçekliği deneyimleyebilecekler.

Kaplan, ESLI, Zoni, University of Kentucky ve DurhamUniversity gibi birçok dil okulu ve üniversitenin katılacağı fuarda öğrenciler, yetkililer ile birebir görüşerek sorularına yanıt bulabilecekler. Fuarda, 500’den fazla farklı eğitim programına kayıt olma imkanı bulacak olan öğrenciler, eğitim fırsatlarından yaralanırken, konaklama, burs ve yurt dışında yaşam konusunda bilgi sahibi olabilecekler.

Expert’ler Tarafından Bilgilendirici Seminerler:
Fuarda, Amerikan Konsolosluğu yetkilileri ‘Vize süreci’ hakkında bir seminer verirken 20 yıldır Amerika’da Barst&Mukamal Avukatlık Bürosu ortağı olarak çalışan ve bir Türk-Amerikan olan göçmenlik avukatı Emre Özgü; “Öğrenci vizesi, Çalışma vizeleri ve Greencard” hakkında bir seminer verecek.

Ayrıca 18 yıldır Amerika’da yaşayan Mezun Group CEO’su Ali Hantal da fuara katılarak, öğrencilere “Amerika’daki Hayata Alışma ve Kültür Şokunu Engellemenin Başlıca Yolları” konulu bir seminer verecek. Hantal, Türk öğrencilerle daha Amerika’ya gitmeden orada karşılaşabilecekleri kültür farklılıkları konusunda önemli ipuçlarını paylaşacak.

Fuara katılım ücretsiz olacak!
Ücretsiz davetiye almak ve burs imkanlarından faydalanmak için Mezun.com’dan başvuru formuna ulaşabilirsiniz.
Yurtdışı eğitim ve yaşam hayallerinizi gerçekleştirmek istiyorsanız Mezun Eğitim Fuarını kaçırmayın!
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)