adscode
adscode

Anabilim, 30.Yılını Kutladı!

Anabilim Eğitim Kurumları 30. Kuruluş yıldönümünü, “Anabilimin İnci”lerinin yeteneklerini sergilediği çok özel bir geceyle kutladı.

Anabilim, 30.Yılını Kutladı!
Okullardan Haberler
Bilimin gücünü rehber edinerek çıktığı yolda emin adımlarla ilerleyen Anabilim Eğitim Kurumları, 30. Kuruluş yıldönümünü 29 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşen muhteşem bir geceyle kutladı. Gece öncesi izleyiciler, kendi tasarladıkları figürlere tualin üzerinde hayat veren ve iki ve üç boyutlu, renk, desen, çizim ve farklı materyaller ile hayal güçlerini yansıtan Anabilim öğrencilerinin yapmış olduğu çalışmalar ile görsel bir şölen yaşadı. Sergi ve kokteyl ile yapılan açılıştan sonra, Anabilim Ataşehir Kampüsü Konferans Salonundaki “inci” temasıyla hazırlanan çok özel programa geçildi. Okan Karacan’ın sunumuyla renklenen 30. Yıl programı, etkili bir barkovizyon gösterisi ile başladı. Barkovizyon sonrası Anabilimin 30 yıllık öyküsünün başkahramanı olan Anabilimin “İnci”leri, gece boyunca sahnede yeteneklerini sergiledi. 30. yıl özel gecesinde, Anabilim öğrencilerine, İstanbul Dans Factory ekibinden Marmara Üniversitesi Korosuna, İstanbul Devlet Opera Balesinden, Yol Project ekip üyelerine kadar birbirinden değerli kişiler ve gruplar da eşlik etti.

Çok özel anlara sahne olan program boyunca “Anabilim İncileri Koruncuk İncilerine El Veriyor” projesi kapsamında Koruncuk Vakfı için bağış toplandı. Koruncuk Vakfı yönetiminin de hazır bulunduğu gecede, bu güzel birliktelik anısına kurum ve kişilere plaket takdim edildi. Sosyal sorumluluk projesine destek veren herkese teşekkürlerini sunan Anabilim Eğitim Kurumları İcra Kurulu Üyesi Seda Zeynep Aytaçlı “"Eğitim sektöründe çalışmanın en gurur verici yanı anaokulunda, ilkokulda Anabilim Ailesine katılan minicik öğrencilerimizin bu sahnede bu özel gecede muhteşem performanslarıyla büyüdüklerine tanıklık etmek.” şeklinde konuştu. 30 yıl önce Anabilim Eğitim Kurumları’nı kurarak çıkılan yolda, bugün ‘geçmişten geleceğe köprü olma’ misyonuyla hizmet veriyor olmanın haklı gururunu ve onurunu yaşadıklarını belirten Aytaçlı “Anabilim markası, ülke gerçeklerine duyarlı, sorunlara bilimsel ve evrensel çözümler üreten, eğitimdeki gelişmeleri sadece takip eden değil, aynı zamanda eğitime yön veren bir eğitim kurumu olarak önemli bir değer olmaya devam edecek. Eğitimi K12 bütünlüğünde layığıyla sunan çok az sayıda kalmış eğitim kurumları arasından bizleri seçen siz değerli velilerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz. Öğrencisinden velisine, çalışanından paydaşına biz kocaman bir aileyiz, nice 30 yıllara." dedi.

Yol Project’in de sahne aldığı gecenin finali ise tüm davetlilerin bahçede, “Anabilim İnci Yılı” pastasının Anabilim Eğitim Kurumları Kurucusu, İcra Kurulu Üyeleri, Okul Müdürleri - Müdür Yardımcıları ve Zümre Başkanları tarafından görsel bir şölenle hep beraber kesilmesiyle yapıldı.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)