adscode
adscode

Anaokulunda Skandal Eğitim

Yaşları 4-6 yaş arasında değişen anaokuluna giden çocuklar gittikleri okulu şikayet edince aileler duyduklarına inanamadı.

Anaokulunda Skandal Eğitim
Anaokulu

Ailelerin iddialarına göre “Çocuklar polis düdüğü ile susturuluyor ve derse katılmayan öğrenciler rencide ediliyor.”

Anaokuluna giden çocuklarının davranışlarındaki değişimleri fark eden aileler çocukları bir araya toplayarak “Bugün okulda ne yaptınız?”sorusunu sordular ve aldıkları yanıtlarla şok oldular. Şikayet Portalı Şikayetvar’a gelen bir şikayet anaokulu çağında çocuğu olan aileleri telaşlandırdı.

DERSE KATILMAYAN ÖĞRENCİLER RENCİDE EDİLİYOR

“Eşimin çalıştığı kurum ile anlaşmalı anaokuluna çocuğumuz gidiyordu. Okul yönetimi değişince çocukların da davranışları değişmeye başladı. Değişikliğin nedenini araştırırken şok eden gerçekleri öğrendik” diyen F.A. yaşadıklarını şöyle dile getirdi:

“Çocuğumuzu gönderdiğimiz anaokulunda skandal derecesinde hatalar yapılıyor.

-Çocukları susturmak için polis düdüğü kullanılıyor,
-Oyun saati bitince derse katılmakta geç kalan çocuklar bir alt derecedeki sınıfa göndererek rencide ediliyor,
-Yemeklerini yavaş yiyen çocuklar aç aç yemekten kaldırılıyor,
- Çocuklar alt sınıfa gitmek istemediği zaman çocuklar kollarından sürüklenerek götürülüyor,
- Çocuklara yalanı öğretiyorlar. Şöyle ki ‘Bu cezaları annenize babanıza söylerseniz onlar üzülür size ceza verir’ diye gerçekleri söylemeleri engelleniyor.

ŞİKAYET EDİNCE OKULLA İLİŞİĞİ KESİLDİ

Annelerin ‘Bugün okulda ne yaptın?” sorusuna aldıkları bu yanıtlar aileleri harekete geçirdi. Tüm çocuklardan aynı yanıtı alan aileler pedagoglarla görüşmelere başladılar.Aileler hemen okul yönetimi ile görüştüler. Ailelerin iddialarına göre yetkililer polis düdüğü kullandıklarını doğruladılar ve “Sınıf başkanı ve uslu çocuklara veriyoruz” yanıtını aldılar. F.A.’nın diğer bir şikayeti ise şöyle:

“Biz çocuklarımızın bu durumunu fark ettik. Bunu kurumla paylaştık aslını öğrenmek istedik bunu yapınca aynı gün çocuklarımıza sıcaklık gösterip varsa hata düzeltmek yerine çocuklarımızın okuldan ilişkisini kestiler. Bir açıklama dahi yapmadılar.”

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)