adscode
adscode

Android uygulamasının püf noktaları

​Android uygulamasında bazı püf noktaları görmek için buradan takip edebilirsiniz.

Android uygulamasının püf noktaları
Bilim Teknoloji
Her hafta sizler için özel olarak seçtiğimiz Android uygulamalarına dair detayları ve uygulamaların bazı püf noktalarını görmek için haberimize göz atabilirsiniz.

Akıllı telefon ve tablet arenasında en çok kullanılan mobil işletim sistemlerinden Android'in uygulama marketi Play Store, gelişimini hızla sürdürüyor. Çok sayıda kaliteli uygulamanın bulunduğu bu platform için her hafta yeni 4 uygulamayı sizlere sunuyoruz. Böylece hangi uygulamayı ndirsem diye düşünen Android kullanıcılarına fikir veriyoruz.
Bu hafta yine birbirinden güzel 4 uygulama ile karşınızdayız. Sözü çok uzatmadan oyunlara yakından bakmaya başlayalım.
Tosbaa – Arkadaşlarım Nerede?
Kapanan Google Latitude sistemine benzeyen bu uygulama tamamen Türk yapımcılar tarafından geliştirildi ve Google Play Store'da yerini aldı. Sadece bir dokunuş ile cebinize gelecek SMS sayesinde üye olabileceğiniz Tosbaa, listenizde ekli olan arkadaşlarınızın nerede olduğunu bulmanızı sağlıyor.
Tosbaa sayesinde artık izin verdiğiniz kişiler lokasyonunuzu görebilecek ve arkadaşlarınız ile daha kolay buluşabilecek, görüşebileceksiniz. Uygulamanın diğer bir güzel yanı ise istediğinizde arka plan veri gönderimini kapatabilmeniz. Bu sayede batarya ömrünüzü de koruyabilirsiniz.

2.7 MB boyuta sahip olan uygulamayı Android 2.2 Froyo ve üzeri işletim sistemine sahip cihazınıza buradan indirebilirsiniz.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)