adscode
adscode

Ankara'dan Doğu Anadolu'ya Kardeş Eli Uzandı

DOĞU VE GÜNEY DOĞU ANADOLU’DAKİ OKULLAR KARTALIN KANATLARI ALTINDA ANKARA’DAN DOĞU’YA BİR KARDEŞ ELİ UZANDI.

Ankara'dan Doğu Anadolu'ya Kardeş Eli Uzandı
Özel Okullar
Sınav Koleji İlköğretim öğrencileri, kardeş okullar için başlattıkları yardım kampanyası çalışmalarını sürdürüyor. “Hayali Gerçek Olsun, Senin de Katkın Olsun” sloganıyla başlattıkları projeyle, geçen yıl Ağrı Bayramyazı Anaokulu ve Karşıyaka İlköğretim Okulu öğrencileri için yardım kampanyası düzenleyen Sınav Koleji İlköğretim öğrencileri, bu yıl da yardım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Düzenlenen Kardeş Okul kampanyası kapsamında, Sınav Koleji'nin bu yıl ki ilk kardeş okulu, Kahramanmaraş Türkoğlu ilçesindeki Yavuzlar Köyü İlkokulu oldu.

Öğrenciler, kardeş okul için hazırladıkları malzemeleri, öğretmenleri eşliğinde kutulara yerleştirdiler. Alınan botlar, montalar, oyuncak, kitap ve kırtasiye malzemeleri ile birlikte, her bir parçasını özenle ve sevgiyle hazırlayan öğrenciler, kardeş okuldaki öğrencilere de yeni yıl notu iletmeyi unutmadı.

Yeni yılda kardeşlik, sevgi, barış gibi güzel dileklerini not kâğıtlarına yazarak yardım kutularına koydular.

Bu tür kampanyaların öğrencilerde, empati, zorlukların farkında olan, paylaşımcı ve topluma karşı görev ve sorumlulukların farkındalığına sahip kişiler olarak yetiştirilmesinde önemli rol oynadığını belirten Sınav Koleji İlköğretim Müdürü Nazlı YILMAZ, Kardeş Okul Kampanyasının, yıl boyunca Siirt, Muş ve belirlenecek olan diğer illerdeki okullarla devam edeceğini açıkladı.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)