adscode
adscode

Antalya Film Festivali'nde 'Sonsuzluk'un gösterimi yapıldı

​53. Uluslararası Antalya Film Festivali kapsamında, dünyaca ünlü Fransız yıldız Tautou'nun başrolünü oynadığı Sonsuzluk/Éternité filminin gösterimi yapıldı.

Antalya Film Festivali'nde 'Sonsuzluk'un gösterimi yapıldı
Kültür Sanat
53. Uluslararası Antalya Film Festivali'ne katılan dünyaca ünlü Fransız yıldız Audrey Tautou'nun başrolünü oynadığı Sonsuzluk/Éternité filminin gösterimi yapıldı.

Atatürk Kültür Merkezi'ndeki filmin gösterimi öncesinde başrol oyuncusu Tautou, filmi izlemeye gelen sanatseverleri selamladı. Antalya'ya gelerek filmi kişisel olarak takdim etmesinin kendisi için çok önemli olduğunu ifade eden Fransız oyuncu, seyircilerden, filmin yüreklerini alıp götürmesine izin vermesini istedi.

Tautou, eşi ve benzeri çok olmayan bir film izleyeceklerini dile getirerek, "Görülmeye değer bir film. Büyük keyif almanızı diliyorum." diye konuştu.

Fransa’da yaşayan Vietnamlı usta yönetmen Tran Anh Hung'un yönettiği "Sonsuzluk/Éternité" adlı dram türü film, Fransız yazar Alice Ferney'in "L'Elegance des veuves" (Dulların Zerafeti) isimli romanından uyarlandı. 18. yüzyılda burjuva bir ailenin kadınları ve çocuklarıyla üç jenerasyonunun anlatıldığı filmin kadrosunda Audrey Tautou'nun yanı sıra Berenice Bejo, Melanie Laurent, Jeremie Renier, Irene Jacob ve Pierre Deladonchamps yer alıyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)