adscode
adscode

AÖF Marmara Bölge Büro Çalışanları Eğitim Toplantısında Buluştu

AÖF Marmara Bölgesi Büro Çalışanlaraı Hizmet İçi Eğitim Toplantısında Buluştu

AÖF Marmara Bölge Büro Çalışanları Eğitim Toplantısında Buluştu
Üniversite

Anadolu Üniversitesinin Marmara Bölgesi’nde yer alan Açıköğretim büro çalışanlarına yönelik Hizmet İçi Eğitim Toplantısı 13-14 Aralık tarihlerinde Anadolu Üniversitesi Aksaray Konukevi’nde gerçekleştirildi. AÖF büro personelinin yeni düzenleme ve uygulamalarla ilgili bilgilerini güncellemek, öğrenciler ve kurum ile iletişim becerilerini arttırmak, yönetsel süreçler, sorunlar, vb. konularda geri bildirimde bulunmalarına olanak sağlamak amacıyla gerçekleştirilen toplantıya İstanbul, Tekirdağ, Edirne (Keşan), Kırklareli, Kocaeli (İzmit, Gebze), Yalova, Sakarya ve Düzce’de faaliyet gösteren 20 AÖF bürosunun yönetici ve çalışanları katıldı.

Açıköğretim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Cemil Ulukan’ın konuşmasıyla başlatılan programı, Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan’ın açılış konuşması izledi. Açıköğretim Fakültesinin çok yoğun bir çalışma sürecinden geçtiğini belirten Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan, sistemde büro çalışanlarının katkılarının büyük olduğunu belirtti. Rektör konuşmasında, bürolardaki eksikliklerin kısa sürede tamamlanacağını vurgularken, çalışmaların daha iyi koşullarda sürdürüleceğini söyledi. Gündoğan konuşmasında ayrıca Açıköğretim Fakültesinin Yunus Emre Kampüsü’nde büyük bir sınav merkezinin açılacağının da müjdesini verdi. Açılması planlanan bu sınav merkezinde matbaadan test araştırma birimine kadar sınavla ilgili farklı birimlerin aynı çatı altında toplanacağını vurgulayan Gündoğan, bu merkezin çalışanların motivasyonunu da yükselteceğini belirtti.

Açıköğretim büro personelinin Anadolu Üniversitesinin tüm şehirlerdeki görünen yüzü olduğunu bildiren Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Yücel Güney, yeni dekanlık görevi sürecinde büro çalışanlarıyla çok güzel işler başaracaklarına inandığını söyledi. AÖF Dekanı Prof. Dr. Kerim Banar ise fakültenin en önemli özelliğinin birlikte çalışmayı bilen personel kadrosuna sahip olduğunu belirterek, Açıköğretim Fakültesinin marka olmaya devam edeceğini belirtti. Prof. Dr. Kerim Banar konuşmasında, Açıköğretim Fakültesi dekanlık görevi süresince büro personeliyle birlikte çalışmaktan çok mutlu olduğunu ifade etti. AÖF Dekan Yardımcısı ve Merkez Büro Yöneticisi Doç. Dr. Vedat Ekergil konuşmasında büro çalışanlarının öneri ve şikâyetlerinin önemini vurgulayarak, katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

AÖF büro çalışanlarına yönelik düzenlenen Hizmet İçi Eğitim Programı, açılış konuşmalarının ardından Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erhan Eroğlu tarafından verilen “Etkili İletişim” adlı eğitimle devam etti. Ardından Açıköğretim Fakültesi personeli Tuman Açıkgöz ve Sefa Emre Öncü tarafından “Mevzuat ve Uygulama Değişiklikleri ve Sıkça Karşılaşılan Sorunlar” konulu bir seminer verdi. Program Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi Prof. Erol İpekli moderatörlüğünde hazırlanan ve Devlet Konservatuvarı öğretim elemanları tarafından gerçekleştirilen “Örnek Olaylar-Öğrenci Profilleri ve Doğru İletişim” adlı bir canlandırmayla tamamlandı.


 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)