adscode
adscode

AÖL 3. dönem sınav soruları ve cevapları yayınlandı

8-9 Ağustos tarihinde yapılan AÖL sınavı, soruları ve cevapları yayınlandı.

AÖL 3. dönem sınav soruları ve cevapları yayınlandı
Sınavlar
Açık Öğretim Lisesi sınav soruları ve cevapları yayınlandı. 8-9 Ağustos tarihinde gerçekleşen AÖL 3. dönem sınavı soruve cevapları resmi site üzerinde erişime açıldı. Öğrenciler aşağıdaki linke tıklayarak soruları indirip kontrol edebilirler.
 
Sınav İtirazları
 
Sınav sonuçlarına yapılacak olan itirazlar, sınav sonuçlarının www.aol.meb.gov.tr internet adresinde yayımlanmasından itibaren en geç 10 (on) gün içinde dilekçeyle "Yenilik ve eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğüne" yapılacaktır. Bu konudaki itirazlarınız için Açık Öğretim Lisesine başvurmayınız.
 
 
AÖL 3. DÖNEM SINAV SORULARI VE CEVAPLARI
 
 
Açık Öğretim Lisesi (Alan Yok) Mezuniyet Şartları.
 
Öğrenim gördüğü toplam dönemin en az 8 veya üzeri olması,
Toplam kazanılan kredinin en az 192 veya üzeri olması,
Ortak derslerin tamamını başarması veya muaf olması, Dil ve Anlatım dersinden muafiyet olmaması nedeniyle mutlaka başarılması,
Açık Öğretim Lisesinde en az bir dönem sınava girmiş olması,
 
 
Mezun Olamayanlara Ek Süre
 
Açık Öğretim Lisesi öğrencilerinden, 2015-ÖSYS' de kayıt hakkı kazanmış ancak mezun olamadığı için kazandığı programa 3-7 Ağustos 2015 tarihleri arasında kayıt yaptıramayanlardan, 2014-2015 eğitim öğretim yılı, III. Döneminde veya yapılmasına karar verilmesi durumunda ek sınav sonucunda mezun olacak öğrencilerimiz 06 Ekim 2015 tarihine kadar kazanmış olduğu programa kayıt yaptırabileceklerdir.

Milliyet

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)