adscode
adscode

App Store’da Office fırtınası!

​Hemen hemen herkesin bilgisayarında kullandığı ve yeni yeni App Store ile telefonlara giren Office indirilme rekoru kırıyor.

App Store’da Office fırtınası!
Bilim Teknoloji
Şüphesiz her bilgisayarın vazgeçilmez programları arasında yer alan Office, ortaya atılan söylentilerden sonra Mart’ın sonlarına doğru iPad‘ler için Apple‘ın App Store mağazasında yerini almıştı.

App Store‘da yerini almasından bir hafta sonra 12 milyon indirme rakamına ulaşmayı başaran Office‘in iPhone ve iPad sürümünün indirilme sayısı şuan iki katına ulaşmış durumda.

Apple kullanıcılarının Office uygulamasına olan büyük ilgisi gözlerden kaçmazken Houston’da gerçekleştirilen TechEd konferansında söz alan Julia White açıklamasında, Office uygulamasının App Store‘dan indirilme sayısının 27 milyonu geçtiğini belirtti.

Yapılan açıklamalara bakıldığında hem Microsoft hem de Apple bu durumdan oldukça memnun görünüyor. Microsoft CEO’su Satya Nadella ile Apple CEO’su Tim Cook arasındaki tebrik tweet’leri zaten durumu özetliyor. Apple Store indirme listesinin ilk sırasına yerleşen Office uygulaması, uzun bir süre daha koltuğunu koruyacağı kesin görünüyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)