adscode
adscode

Apple 9 Mart Etkinliğinde Neler Olacak?

Apple, geçtiğimiz Eylül ayında tanıttığı Apple Watch ile ilgili beklenen etkinliğini 9 Mart’ta düzenliyor.

Apple 9 Mart Etkinliğinde Neler Olacak?
Bilim Teknoloji

Apple, geçtiğimiz Eylül ayında tanıttığı Apple Watch ile ilgili beklenen etkinliğini 9 Mart’ta düzenliyor. Şirketin 9 Mart’taki etkinlik için dünden itibaren göndermeye başladığı davetiyeler “Spring Forward” yani “Saatleri ileri alma” mesajı içeriyor.

ABD’de yaz saati uygulaması bu yıl 8 Mart’ta başlıyor. Yani etkinliğin tarih ve mesajı Apple’ın yeni akıllı saati Apple Watch’a işaret ediyor. Etkinlik sayfasından canlı yayınlanacak etkinliğe Webrazzi ekibi olarak biz de canlı bloglamayla eşlik edeceğiz.

Hatırlayacağınız gibi, Mart ayında piyasaya çıkacağı söylenen Apple Watch ile ilgili tahminler, Tim Cook açıklamasıyla son bulmuştu. Zira Cook, Apple Watch için planlanan satış tarihinin Nisan sonu olduğunu söylemişti. Ürünü bir an önce raflarda görmek isteyen müşterilerin yoğun ilgisiyle karşılaşacağını ön gören Apple’ın, Watch için 6 milyon adet sipariş verdiği de notlar arasında.

iPhone 5 ve üzeri modelleriyle çalışan Apple Watch, Watch Sport, Watch ve Watch Edition olmak üzere üç farklı koleksiyon halinde piyasaya sunulacak.  Watch Sport modelinin 349 dolardan satışa sunulacağı ön görülüyor. Lüks segmente hitap eden Watch Edition için yapılan fiyat tahminleri 10-20 bin dolara kadar çıkıyor.

 

 



Etkinlikte Apple’ın iPad ve Mac’e yer ayırması da olasılıklar arasında. Tahminlerin ne kadar isabetli olduğunu Apple’ın 9 Mart etkinliği gösterecek.
 Apple’ın ilgili online Apple Store sayfasına da göz atabilirsiniz.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)