adscode
adscode

Apple Beats’i çalışanları için satın almış

​Bugün sonuçlanan Apple Beats anlaşması hakkında konuşan Tim Cook, Beats’i bünyesinde yer alan yetenekli isimler için satın aldıklarını belirtti.

Apple Beats’i çalışanları için satın almış
Bilim Teknoloji
Amerikalı rap sanatçısı Dr. Dre ve müzik prodüktörü Jimmy Iovine tarafından 2006 yılında kurulan Beats Electronics firmasının, teknoloji devi Apple tarafından satın alınması haftalardır teknoloji dünyasının gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Anlaşma hakkında ilk detayların geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkmasının ardından konuyla ilgili birçok iddia ortaya atıldı ve hatta anlaşmanın iptal edilebileceği konuşuldu. Ancak Apple Beats anlaşması nihayet dün mutlu sona erdi ve Apple 3 milyar dolar ödediği Beats Electronics’i ve çalışanlarını bünyesine katmayı başardı.

Apple’ın tarihindeki en pahalı satın alma anlaşması olan Apple Beats anlaşması, birçok kişi tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Beats her ne kadar önemli bir marka olsa da, ödenen 3 milyar doları hak edip etmediği uzun süre tartışıldı. Ancak anlaşma sonrasında Apple CEO’su Tim Cook tarafından yapılan açıklamalara bakılacak olursa, ödenen bu ara Beats’in kendisinden ziyade çalışanları için ödenmiş gibi görünüyor.

Yüksek ses kalitesi sunan müzik cihazlarıyla ve online müzik servisi Beats Music ile ön plana çıkmayı başaran firma, bünyesinde birçok önemli ismi barındırıyor. Bu isimlerin başında müzik dünyasında önemli bir nüfusa sahip olan Jimmy Iovine geliyor. Beats bünyesinde yer alan isimlerin müzik konusundaki yeteneklerine dikkat çeken Cook, bu tür insanların oldukça nadir olduğunu vurguladı.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)