adscode
adscode

ARAPSAÇI, 2 Sezondur Sahnelerde!

Sezonun en iddialı komedisi Arapsaçı, Eylem Şenkal ve Berke Hürcanlı kadrosuyla güldürmeye devam ediyor.

ARAPSAÇI, 2 Sezondur Sahnelerde!
Kültür Sanat

Tiyatro Dünyası Oyuncuları'ndan Çarpıcı Bir Komedi: ARAPSAÇI
25 Nisan 2014 Cuma - 20:30 - Duru Tiyatro (Kadıköy) 2 Mayıs 2014 Cuma - 20:30 - Duru Tiyatro (Kadıköy) 9 Mayıs 2014 Cuma - 20:30 - Ortaköy Afife Jale Sahnesi 13 Mayıs 2014 Salı - 20:30 - Kozyatağı Kültür Merkezi (Kozzy AVM)
Tam: 30TL, İnd: 20TL Toplu Satış için: 536 320 5855 Biletler Etkinlik Gişesinde ve MyBilet'te. http://www.mybilet.com/event/13696/arapsaci/  
Arapsaçı , iki perde boyunca seyircisine doya doya kahkaha vaad ediyor
Basit bir tek gecelik kaçamak işleri ne kadar karıştırabilir? İç içe geçen yalanlar, yanlış anlaşılmalar, kıskançlıklar ve aşk ARAPSAÇI oyununda sizleri bekliyor.

KOMEDİ TİYATRODA İZLENİR!
Arapsaçı, çok hareketli karmaşa komedisi. Oyunu, bu türün en güçlü kalemi Ray Cooney yazdı, Can Törtop yönetti. Oyunun başrollerinde Eylem Şenkal, Berke Hürcan, İsmail Can Törtop, Ümmühan Kıldiş, Ferhat Balaban ve Hande Melek oynuyor.
Mutlu bir evlilik sürdüren Philips ve Johanna o gece bir davete katılacaktır. Evin boş olmasını fırsat bilen Philip’in çapkın ortağı Henry evi kullanmak ister. Aynı anda Henry’nin eşi Linda da benzer bir çapkınlık olayı için Johanna’dan evi istemektedir. Bu gelişmelerden habersiz olan evin hizmetçisi ve evde çalışan dekoratör de gece için romantik planlar yapmaktadır. Derken evde unutulan bir aşk mektubu, art arda gelen yanlış anlaşılmalar ve Philip’in davete gitmekten vazgeçmesi ile işler Arapsaçına dönecektir.
Arapsaçı, seyircisine iki saatlik kahkaha dolu bir gece vaad ediyor.
ARAPSAÇI Yazan: Ray Cooney Yönetmen: İsmail Can TÖRTOP
Oyuncular: Eylem Şenkal Berke Hürcan Can Törtop Ümmühan Kıldiş Ferhat Balaban Hande Melek Can Mutluca Serra Tankal
Koreografi: Belkıs Tuğcu
ARAPSAÇI Oyun Programı
25 Nisan 2014 Cuma - 20:30 - Duru Tiyatro (Kadıköy) 2 Mayıs 2014 Cuma - 20:30 - Duru Tiyatro (Kadıköy) 9 Mayıs 2014 Cuma - 20:30 - Ortaköy Afife Jale Sahnesi 13 Mayıs 2014 Salı - 20:30 - Kozyatağı Kültür Merkezi (Kozzy AVM)
MyBilet üzerinden bilet almak için tıklayın: http://www.mybilet.com/event/13696/arapsaci/
İletişim ve Toplu Satış için 530 112 1403 http://www.tiyatrodunyasioyunculari.com
Ne söylediler?
Bir şirin Ray Cooney!.. Arapsaçı, iyi oynandı. İstanbul’u semt semt geziyor. İzleyin... (Hıncal Uluç)
 
Başarılı Bir Fars : Arapsaçı... Arapsaçı oyunu aynı zamanda türün istediği, lafı gediğine koyan, sahnesi rahat, ekip olabilen oyuncu yetiştirmek için de iyi bir oyun. Bu türün geçmişteki ustalarını özlemle hatırladığımda Arapsaçı gibi oyunların tiyatromuzda sahne üzerinde eğitim anlamına geldiğini düşünerek de mutlu oluyorum. (Melih Anık)
 
Can Törtop, oyunu sahneye taşırken farsın önemli öğesi "gerçek içinde saçma" komiğini hiçbir yabancılaştırmaya yaslanmadan vermeyi başarmıştı. Durumları en yalın haliyle geliştirmiş, gerekli olan hızlı ritmi sağlayarak, seyircinin bu sayede mantık arayışını engellemişti. (Üstün Akmen)
 
Bu tarz komedilerin en önemli noktası, ekip olabilmek ve ekipçe, hiçbir hataya yer vermeden, en yüksek tempoda oynamaktır. Maalesef bu tür oyunların ortası yoktur. Ya çok iyi oynanır ya da çok kötü. Ama Tiyatro Dünyası Oyuncuları gerçekten hakkını vererek, iyi oynuyor. Tıklım tıklım salonu kahkahalara boğarak, alınlarından akan terin hakkını veriyorlar. (Cüneyt İngiz)
 
Oyun güzel olabilir, oyuncuların bazıları çok iyidir, işi kıvırır amma bu oyunda en küçük rolden, en büyüğüne kadar bütün oyuncular fevkaladenin, fevkinde oynuyorlar.. Kaçırmayın (Vehbi Dinçcan)
 
İki perdelik oyunda ben pek güldüm benden söylemesi. (Caner Ural)
 
Gülmek için Arapsaçı!.. Gülmeyi özlediğimiz bugünlerde “Arapsaçı” size ilaç gibi gelecek!...Başında sonuna kadar sıkılma hissi diye bir şeyi hissetmiyorsunuz.Oyun bittiğinde ise koltuktan kalkmakta istemiyorsunuz keşke bir daha oynasalar diye geçiyor içinizden (Funda Erkoç)
 




 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)