adscode
adscode

Atatürk Fen Lisesi'nin dönem ortasında yenilenmesine tepki!

İstanbul Atatürk Fen Lisesi velileri, okulun yenileme çalışmaları için erteleme talebinde bulunuyor. İşte bize ulaşan bir mesaj...

Atatürk Fen Lisesi'nin dönem ortasında yenilenmesine tepki!
Eğitim
"Oğlum şu anda AFL 12. sınıf öğrencisi ve arkadaşları gibi o da çok önemli bir sınava hazırlanmakta. Yıllardır okulumuzun yıkılacağı ve eğitim oğretime başka bir okulda devam edileceği konuşuluyordu. Bugün öğrendik ki okul on gün içinde yıkılacakmış. Nakil icin duşunulen okul Kadıköy Moda'daki İstanbul Kız Lisesi imiş. Kış ortasında okulun yıkılması özellikle 12. sınıfların psikolojisini, moral ve motivasyonunu olumsuz etkileyecektir. Ayrica taşınılacak olan okulun trafiğin çok yoğun olduğu bir noktada olması zaten karanlıkta yola çıkan çocuklar icin zaman kaybına ve ekstra yorgunluğa sebep olacaktır. Ayrıca okulun şantiye alanına dönmesiyle okul bahçesindeki yurtta kalan çocuklar icin güvenlik sorunlarına yol açabilir.

Ülkemizin geleceği ve gözbebeği olan bu gençler eski bir binada çok da uygun olmayan koşullarda eğitim görmekteydiler. Okulun yenilenmesi tabii ki gereklidir ama zamanlama yanlıştır. Bu yıkımın haziran ayına ertelenmesini talep ediyoruz. Lütfen sesimizi duyurun. Zaten değişen sistemin stresini yasayan gençlerimize yeni bir stres yüklenmesin."

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)