adscode
adscode

ATV'DE YENİ BİR YARIŞMA PROGRAMI BAŞLADI...

Yıllardır dizilerin hakimiyetinden dolayı bir kenara itilen Tv programları bu sezon muhteşem bir dönüşle prime time kuşağına ağırlığını koydu.

ATV'DE YENİ BİR YARIŞMA PROGRAMI BAŞLADI...
Genç Blog

ATV'nin aylardır heyecanla beklenen yarışma programı Güven Bana nihayet yayına girdi. Tamer Karadağlı'nın sunduğu program bilgi yarışması formatında. Birbirini tanımayan iki yarışmacı mecburi bir ekip olarak sorulara ortak cevap veriyorlar. Sorunun başını gören yarışmacılar devamının kolay mı zor mu olacağını kendileri seçerek bir anlamda kaderini kendileri belirliyor. Bildikleri her soru ile kazandıları para ortak kasaya gidiyor ama biri çabuk davranıp teklif edilen parayı alıp giderse yarışma sona eriyor. Böylece diğer yarışmacı hiçbir şey alamadan yarışmaya veda ediyor. İlk bölümdeki yarışmacılar ilginçti. Özellikle Cumhuriyet'in ilanını bilmemeleri Tamer Karadağlı'yı bile hayrete düşürdü. Keyifli ve farklı bir yarışma.

ATV'nin aylardır heyecanla beklenen yarışma programı Güven Bana nihayet yayına girdi. Tamer Karadağlı'nın sunduğu program bilgi yarışması formatında. Birbirini tanımayan iki yarışmacı mecburi bir ekip olarak sorulara ortak cevap veriyorlar. Sorunun başını gören yarışmacılar devamının kolay mı zor mu olacağını kendileri seçerek bir anlamda kaderini kendileri belirliyor. Bildikleri her soru ile kazandıları para ortak kasaya gidiyor ama biri çabuk davranıp teklif edilen parayı alıp giderse yarışma sona eriyor. Böylece diğer yarışmacı hiçbir şey alamadan yarışmaya veda ediyor. İlk bölümdeki yarışmacılar ilginçti. Özellikle Cumhuriyet'in ilanını bilmemeleri Tamer Karadağlı'yı bile hayrete düşürdü. Keyifli ve farklı bir yarışmama.

Bakalım 'Kim Milyoner Olmak İster' gibi uzun soluklu olacak mı?

 

UCUZ AMA GURURLU: TV PROGRAMLARI...

Yıllardır dizilerin hakimiyetinden dolayı bir kenara itilen  Tv programları bu sezon muhteşem bir dönüşle prime time kuşağına ağırlığını koydu. Özellikle yarışma programlarının popülaritesi bir hayli arttı. Yüksek bütceli dizilerden istedikleri izlenme oranını yakalayamayan tv yöneticileri can havliyle tv programlarına sarıldılar. KanalD'de gecen sezon yayınlanan Kazanmak İçin 1 Dakika, Şanslı Masa ve Şebeke, Star'da yine gecen sezon başlayan Eyvah Düşüyorum, ATV'de ise yeni yarışma formatı Güven Bana basladı. Bu yıl dizilerin aksine TV programları kıyasıya yarış içinde. Hafta sonu Yetenek Sizsiniz ve Esim Bilir'in rekebeti en cok seyirciyi memnun ediyor.Gecen ay prime time kuşağında ayı birinci kapatan Star TV bu başarıyı kalıcı kılmak için ne gerekiyorsa yapıyor. Kesenin ağzı açılmış bu cok net ama her reyting para demek değil. Kanalın kar-zarar dengesi bakalım Star TV yapımlarını kalıcı kılacak mı?

İZLEMEYE DOYAMADIĞIM
Ben Bilmem Esim Bilir- KanalD, Cumartesi-Pazar

İZLEMEYE DAYANAMADIĞIM
Yemekteyiz- Fox TV, Hafta içi hergün

www.egitimajansi.com 

 

 

 

 

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)