adscode
adscode

Babalar Okulda!

Çocukların eğitim süreçlerine katkıda bulunmak için babalar, sabah kahvaltılarını okulda çocuklarıyla birlikte yapıyorlar.

Babalar Okulda!
Anaokulu

Adana'daki Özel Burç Çukurova Anaokulu, babaların da çocuklarının eğitimlerinde etkin rol üstlenebilmesi adına 'Babam ve Ben' projesi başlatarak, öğrencileri ve babalarını açık büfe sabah kahvaltılarında buluşturuyor.

Okul Müdürü Ramazan Başol, hayatın her alanında erkek ve kadınların sorumluluklarının giderek daha büyük bir ortak paydaya geldiğini söyledi. Çocukların eğitim süreçleri de bu ortak paydalardan biri olduğunu ifade eden Başol, "Ancak babalar bu işe henüz ısınamadı. Projemiz ile babaların, çocuklarının eğitim süreçlerinde daha aktif rol üstlenmelerini hedefliyoruz'' dedi. Amaçlarının, öğretmen, öğrenci ve ebeveyn arasındaki köprüyü iyi kurabilmek olduğunu belirten Başol, şunları söyledi:

"Projeye ilk başladığımız dönemlerde 'ben bir uğrar çıkarım, çok işim var' diyen babalar buradaki ortamı görünce saatlerce kahvaltıdan kalkamadılar. Babalarının kendilerine zaman ayırdığını, onları okullarında ziyaret edip birlikte kahvaltı yapmaları çocuklarımızı da çok mutlu ediyor. Babaları okula çekmeye yönelik projelerimiz devam edecek.''

 

Habertürk


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)