adscode
adscode

Bahçeşehir Kolejlerinde Karne Sevinci

Bahçeşehir Koleji Florya’da bugün karne heyecanı doruktaydı. Mutlu ve başarılı koskoca bir dönemin sonunda çocukların yüzü yine güldü. Tüm öğrenciler karne günü için özel olarak hazırlanmıştı. Bugünün…

Bahçeşehir Kolejlerinde Karne Sevinci
Ortaokul
Sınıflarında öğretmenlerini beklerkenki telaşları karnelerini ellerine aldıklarında kendini mutluluğa bıraktı. Karnelerini eline alan çocuklar, mutluluklarını arkadaşları, öğretmenleri ve aileleri ile paylaştılar ve Cuma törenine katıldılar.

Törende ilk olarak tüm öğrenciler dönem sonu heyecanını hep birlikte şarkı söyleyerek attılar. Törende Okul Müdürü Sedat Karan öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti. Bakırköy ilçesinde yapılan Süreç Değerlendirme Sınavı’nda ilçe birincisi olan İdil Su Bozan’a başarı sertifikası verildi. Tören okul marşı ve İstiklal Marşının okunması ile son buldu.

Karnelerini alan öğrenciler, tatili nasıl değerlendireceklerini şöyle anlattılar:

Demir Yılmaz (1.sınıf-Florya Bahçeşehir Koleji)

Tatilde İngiltere’ye gideceğim. İngiltere’de babaannemi göreceğim. Bol bol kitap okuyacağım. Öğretmenimin verdiği ödevleri bitireceğim.

Ada Karayiğit (4.sınıf-Florya Bahçeşehir Koleji)

Bu dönem çok güzel geçti, çok eğlendim, derslerime çok çalıştım. Gezilere, etkinliklere katıldım. Değişik yerlere gittik, çok eğlendim. Tatilde ailemle birlikte gezeceğim. Ödevlerimi yapacağım.

Gülhan Karakaş (4.sınıf-Florya Bahçeşehir Koleji)

Karnemi aldığım için çok mutluyum. Tatilde sinemaya gideceğim. Dinlenip gezeceğim. Kitap okuyacağım, ödevlerimi yapacağım. Arkadaşlarımı, okulumu, öğretmenlerimi özleyeceğim.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)