adscode
adscode

Bakan Avcı, Şırnak´ta Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

Bakan Avcı: “Ankara´da masa başında çok parlak görünen projeler, uygulamalar, tasarımlar sahada farklı neticelere varabiliyor“

Bakan Avcı, Şırnak´ta Öğretmenlerle Bir Araya Geldi
Eğitim
Bakan Avcı, Şırnak Valisi Hasan İpek ve ilde görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi. Toplantıdaki amaçlarının, Millî Eğitim Bakanlığının uygulamalarını ve yapılması planlanan çalışmaları öğretmenlerle istişare etmek olduğunu belirten Bakan Avcı, bu tür toplantıların büyük önem taşıdığını söyledi.
 
Toplantıda yaptığı konuşmada; "Ankara’da masa başında çok parlak görünen projeler, uygulamalar, tasarımlar sahada farklı neticelere varabiliyor" ifadesini kullanan Bakan Avcı, sözlerine şöyle devam etti:

"O bakımdan bu tür projeleri gerçekleştirdiğimiz zaman uygulamaya geçmeden önce bu konuda öğretmenlerimizle, eğitmenlerimizle, yöneticilerimizle tartışarak bunu uygulamaya çalışıyoruz. Bu tür toplantıları ayrıca yereldeki bazı sorunları gündeme getirmemiz ve çözülmesine vesile olmasını amaçlıyoruz. Öğretmen arkadaşlarımızın bulundukları ilde, ilçede, köyde, okulda yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerini alıyoruz."

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)