adscode
adscode

Bakan Avcı'dan 9 günlük tatil açıklaması

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne uzatılmasına yönelik taleplerle ilgili açıklamada bulundu.

Bakan Avcı'dan 9 günlük tatil açıklaması
Türkiyeden Haberler
"(Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne uzatılması) Bu konu Bakanlar Kurulunun yetkisinde olan bir mesele. Dolayısıyla herhalde önümüzdeki Bakanlar Kurulunda görüşülür. Bakanlar Kurulunun vereceği karara göre uygulanır"

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne uzatılmasına yönelik taleplerle ilgili, "Bu konu Bakanlar Kurulunun yetkisinde olan bir mesele. Dolayısıyla herhalde önümüzdeki Bakanlar Kurulunda görüşülür. Bakanlar Kurulunun vereceği karara göre uygulanır." dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Sivrihisar ilçesinde düzenlenen Nasreddin Hoca Anma Etkinlikleri'ne katılan Avcı, program sonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Avcı, bir gazetecinin ''Turizmcilerin Ramazan Bayramı'nın 9 güne çıkarılmasıyla ilgili bir talepleri var bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?" sorusuna, "Bu konu Bakanlar Kurulunun yetkisinde olan bir mesele. Dolayısıyla herhalde önümüzdeki Bakanlar Kurulunda görüşülür. Bakanlar Kurulu'nun vereceği karara göre uygulanır." yanıtını verdi.

Bakanlar Avcı ve Eroğlu, daha sonra cuma namazını kılmak için Sivrihisar Ulu Cami'ye geçti.

AA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)