adscode
adscode

Bankalar da 'tatile' hazır

Yaz mevsimi ile birlikte müşterilerinin artan nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen bankaların ürünleri arasında tatil kredileri de bulunuyor. İhtiyaç kredilerinde sınır tanımayan bankalar, tatil planlayanların…

Bankalar da 'tatile' hazır
Türkiyeden Haberler
Yaz mevsimi ile birlikte müşterilerinin artan nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen bankaların sundukları ürünler arasına son yıllarda tatil kredileri de girdi. Bankalar, sundukları finansman desteği ile tatil planlarını erteleyen ya da az bütçe ile geçiştiren müşterilerinin hayallerindeki tatili hayata geçirmelerini sağlıyor.

Ramazan Bayramı tatilinin bu yıl 9 güne çıkarılmasıyla daha çok kişinin tatile çıkması beklenirken bankalar da müşterilerinin bu dönemdeki finansman ihtiyaçlarına yönelik çeşitli kampanyalar düzenliyor. Son yıllarda bazı bankaların bayram kredileri adı altında da sunduğu tatil kredileri, yüzde 0,99'dan başlayan faiz oranları, 36 aya varan vadeler ve farklı ödeme seçenekleri ile sunuluyor.

Tatil kredilerinde maliyetler; faiz oranı, tahsis ücreti, taksit erteleme, vade, kredi tutarı ve ödeme seçeneklerine göre farklılık gösteriyor.

36 ay vade

Ziraat Bankası Dağıtım Kanalları Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Alpaslan Çakar, müşterilerine gerek bayram ve tatil ihtiyaçlarının gerekse diğer tüm bireysel ihtiyaçların finansmanında 36 aya kadar vade imkanı sunduklarını belirtti.

3 ay ertelemeli kampanya

Akbank, nakit ihtiyacının yoğun olduğu yaz aylarında tüketicilere, tatili de içeren ihtiyaçları için "İki Bayram Arası Ödemesi Olmayan Kredi" veriyor. Tüketiciler, yüzde 1,24 faiz oranlı kampanyadan faydalanırken ödemelerini yaz tatili sonrasına bırakabiliyor.

50 bin liraya kadar kredi imkanı

İş Bankasının "Geleneksel Bayram Kredisi" kampanyasında her türlü nakit ihtiyacı için kredi imkanı bulunuyor. Kampanya kapsamında, tüm bireysel ihtiyaçlar için günde 6 lira taksitle 5 bin TL kredi olanağı sağlanıyor. Kampanyada 50 bin TL tutar ve 36 ay vadeye kadar kredi seçenekleri de yer alıyor.

10 lira taksitle kredi imkanı

Yapı Kredi, ramazan süresince nakit ihtiyaçlarını bireysel ihtiyaç kredisi kullanarak karşılamak isteyen tüketicilere yönelik kredi kampanyası sunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen tüketiciler, günde sadece 10 lira ödeyerek 36 ay vade ile 9 bin TL Bireysel İhtiyaç Kredisi kullanabilecek.

AA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)