adscode
adscode

BAŞAĞRIMI ÇİZİYORUM RESİM YARIŞMASI BAŞLIYOR!

BAŞAĞRIMI ÇİZİYORUM RESİM YARIŞMASI BAŞLIYOR! BAŞI AĞRIMAYAN VAR MI?

BAŞAĞRIMI ÇİZİYORUM RESİM YARIŞMASI BAŞLIYOR!
Etkinlikler
Her 5 kadından 1’i, her 10 erkekten 1’i migren tipi baş ağrısı çekiyor. Her 6-7 çocuktan 1’inin başı ağrıyor. Dünya Sağlık Örgütü verilerine göre başağrısı en çok özürlülüğe yol açan hastalıklar arasında da ilk 10’da yer alıyor. Türkiye Beyin Yılı kapsamında başağrısının hafife alınmaması gereken bir hastalık olduğuna dikkat çekmek için ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik resim yarışması düzenleniyor
 
Çocuklarda başağrısı ile ilgili farkındalığı artırmak amacıyla Türkiye Beyin Yılı kapsamında Türk Nöroloji Derneği ve Başağrısı ve Ağrı Çalışmaları Derneği, Türkiye genelinde ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik “Başağrımı Çiziyorum” resim yarışmasını düzenliyor. Milli Eğitim Bakanlığı’nın desteği ile  gerçekleşecek yarışmaya başvurular, 12- 17 Mayıs 2014  tarihleri arasında gerçekleşecek.

İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin başağrısı ile ilgili algılarını yansıtmaları beklenen yarışmanın sonuçları Kasım ayında açıklanacak. Yarışmada birinciye I-pad , ikinciye 300 TL kitap çeki, üçüncüye 250 TL kitap çeki ödülleri verilecek. Yarışma ile ilgili detaylı bilgiye www.turkiyebeyinyili.org  adreslerinden ulaşmak mümkün.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

 
Başağrımı Çiziyorum Resim Yarışması Başlıyor!

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)