adscode
adscode

Başarı Hikayesi Yazmak İsteyen Gençler AveaMasters’a Davetli

Kırmızı Kuşak, 6. Yılında AveaMasters Oldu, Avea başarı hikayesi yazmak isteyen tüm genç yetenekleri AveaMasters’a davet etti.

Başarı Hikayesi Yazmak İsteyen Gençler AveaMasters’a Davetli
Etkinlikler

 

Avea’nın 2007 yılından bu yana gençlere sunduğu staj ve iş olanakları ile desteklenen “Kırmızı Kuşak Programı”, AveaMasters adıyla 2012 yılı kayıtlarına başlıyor. Sadece seçilmiş üniversite öğrencilerinin değil, tüm üniversitelilerin katılabileceği program başvuruları 22 Ocak’a kadar devam edecek. Avea, Başarı hikayesi yazmak isteyen tüm genç yetenekleri AveaMasters’a bekliyor...

 

Avea’nın, 5 yıldır ülkemizin geleceğini elinde tutan gençlere yatırım yapmayı amaç edinerek hayata geçirdiği, onlara sağladığı iş ve staj programları ile profesyonelliğe hazırladığı Kırmızı Kuşak Programı, altıncı yılında yenilenen içeriğiyle AveaMasters olarak yoluna devam ediyor. AveaMasters programına başvuruları için son gün 22 Ocak 2012 olarak belirlendi.

 

Tüm üniversitelerin 3. veya 4. sınıfında okuyan ya da yüksek lisans eğitimine devam eden, kendine inanan tüm gençlerin başvurabileceği programa 5 yılda 40 bin’e yakın başvuru alındı. 550 gencin Avea’da staj yaptığı program sayesinde 131 genç de Avea’da çalışma fırsatını yakaladı.

 

Avea’nın her zaman gençlere yatırım yapan bir marka olduğunun altını çizen Avea İnsan Kaynakları Grubu Kıdemli Direktörü Bahattin Aydın, “Biz bu programla ülkemizin belli başlı üniversitelerine değil,  üniversitelerin belli başlı  öğrencilerine ulaşmayı hedefliyoruz. Avea olarak potansiyeli yüksek, fark yaratmayı hedefleyen, kendi alanınında ustalaşmak isteyen gençlere Kırmızı Kuşak programıyla 2006 yılından beri yatırım yapmaktayız. Bu yıl AveaMasters adını alan programımızın duyurulması için gençlerin en yoğun olarak kullandıkları iletişim kanallarını da kullanıyoruz. Başvurular toplandıktan sonra Şubat ayında zorlu bir yarış ve seçme süreci başlayacak. Bu doğrultuda başarı hikayesi yazmak isteyen tüm genç yetenekleri AveaMasters’a bekliyoruz” dedi.

 

Başvuru ve detaylar için aveamasters.com, facebook.com/AveaMasters ve avea.com.tr adreslerini ziyaret ediniz.

 

 

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)