adscode
adscode

Başarının yolu dikkatten geçiyor

TEOG Maratonu’nda birinci tur bugün ve yarın sınavlarla tamamlanacak. İkinci dönem gerçekleştirilecek sınavlardan sonra kayıt maratonu başlayacak. En zor olan da zaten o.

Başarının yolu dikkatten geçiyor
Milliyet Diyalog
En büyük sıkıntılar o dönemde yaşanıyor. İşte bu yüzden, bir yandan sınava girip bir sonrakine hazırlanırken, kayıt sistemini ve okulları yakından tanımanın da sonsuz yararı var...

Liselere kabul sürecinde en zor aşama, her ne kadar giriş sınavları gibi gözükse de tercih ve kayıt maratonu çok daha önemli.

Çünkü en ufak bir tercih hatası, tüm yaşamınızı altüst edebiliyor. Aynı şekilde yılan hikâyesine dönen kayıt süreçlerinden birini kaçırdığınızda, yine her şey altüst olabiliyor. Yani tüm emekleriniz yok sayılabiliniyor. İşte bu yüzden, oh be sınavlar bitti, bitecek diye sakın sevinmeyin, hele hele tercih ve kayıt süreçlerini, sakın ha, hafife almayın! Yoksa onca yıllık emekleriniz boşa gidebilir.

Bu süreçte yani sınav öncesinde olduğu gibi sınav sonrasında da Milliyet olarak hep yanınızda olacağız. Hem ihtiyacınız olan her türlü bilgiyi sizlere sunacağız hem de sorularınızı cevaplayacağız... Türkiye’nin en iyi dershanelerinin öğretmenleri, her branş için ayrı ayrı sizlere sınav tüyoları hazırladı. Onları sınav öncesinde olduğu gibi sınav sonrasında da sizlerle paylaşacağız. Örneğin birinci tur sonunda ortaya çıkan veriler çerçevesinde ikinci turda nasıl daha başarılı olursunuz, onları sizlere anlatacağız.

Sınavdan hemen sonra, sınava ilişkin değerlendirmeleri anında sizin bilginize sunacağız.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)